iPhone 3GS 32 GB black

culoare


black white

capacitate


16 GB 32 GB 8 GB
  rating 4,38 din 5
punctaj obtinut
din 172 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Aurel despre iPhone 3GS 32 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Iphone 3GS este un telefon supra estimat, consider pretul corect undeva la 250 de euro varianta cu 32 de GB si undeva la 200 de euro varianta de 16 GB. Sa fim seriosi ce platim defapt acel logo ca nu am inteles. Sa fie clar nu contest calitatea produsul dar pretul este exagerat. Nu am de gand sa platesc marul acela si sa obtin o camera de 3,2 megapixeli fara blit, a da oare are radio?!? De exemplu nu as da niciodata 650 de euro pe un Iphone 3GS de 32 de GB in detrimentul unu Sony Ericsson Satio(450 de euro), care are o camera de 12,1 megapixeli, Symbian OS 60, 5th edition, care este compatibil cu o gama mai larga de aplicatii decat OS-ul Iphone-ului.

Am totusi un mare semn de intrebare: de ce nu a ajuns Sony Ericsson Satio in ofertele Orange pana acum, sigur ar fi avut succes!?!

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

razvan pe 10.06.2010 19:17

@merce.aurel -nu ai o treaba cu telefoanele! OS-ul Apple e de 20 de ori mai bun ca Symbian (nu-mi place telefonul asa ca nu-i iau apararea acum ,dar nu suport lumea care acorda rating fals/prost) si de cateva (momentan!) ori mai bun ca Android care dupa parerea mea este viitorul sistemelor de operare, pe telefoane cel putin. "Symbian OS 60, 5th edition, care este compatibil cu o gama mai larga de aplicatii decat OS-ul Iphone-ului." WRONG!! ..vezi ca astia de la Apple au un asa numit STORE pe care gasesti de 10 otri mai multe aplicatii decat pentru orice alt sistem de operare (gen WinMo ,Android ,Symbian) ...si despre camera la Satio ... sa fim seriosi ,nu o egalez nici cu camera de la Nexus One care este de 5MP! Documenteaza-te/testeaza inainte sa vorbesti!

mery_mrc pe 14.02.2010 12:58

sa cauta-ti pe net si sa vede-ti cate i-phone-uri au explodat nenorocind utilizatorii lor, desfigurandu-i, imi amintesc ca si la stiri in tara au aratat incidentul acela. si zici ca se merita sa dai 600 de euro!



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3