LG G5
  rating 4,62 din 5
punctaj obtinut
din 58 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Petru despre LG G5


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

In ceea ce priveste designul, telefonul are un aspect premium, demn pentru varful de gama al producatorului LG. Fata de predecesorul sau, acest terminal vine cu foarte multe schimbari de design. Astfel, acesta vine cu doua camere foto. Sub cele doua camere este situat scannerul de amprente, iar butoanele de volum au fost mutate de pe spatele telefonului pe marginea din stanga a acestuia. Telefonul, prin apasarea unui buton, permite scoaterea partii de jos a acestuia impreuna cu bateria, dand astfel posibilitatea utilizatorului de a incorpora la acesta anumite gadgeturi specifice pentru a-i face mai spectaculoasa utilizarea(design modular) . Au existat multe confuzii pe internet in ceea ce priveste corpul telefonului, deoarece oamenii nu au putut sa-si dea seama daca acesta are o carcasa de metal sau este conceput dintr-o combinatie de plastic si metal. Adevarul este ca acest telefon este din METAL(aluminiu). O sa sesizati acest aspect imediat ce o sa il luati in mana, deoarece carcasa rece, specifica metalului, o sa va demonstreze acest lucru. Confuziile s-au datorat unui proces patentat de LG(denumit "microdising") prin care, peste metal, se pune un strat de grund si vopsea la fel ca in cazul masinilor vopsite. DImensiunile terminalului sunt potrivite manipularii acestuia cu o singura mana. Cu toate ca designul este unul foarte reusit, telefonul nu reuseste sa iti fure ochiul asa cum o face contracandidatul sau direct, Samsung Galaxy S7 Edge, insa in opinia mea LG G5 se poate adresa cu succes personelor din mediul Business care doresc un telefon rapid, perfect optimizat si elegant.

Alte puncte PRO :

-telefonul este inconjurat de o linie metalica cromata extrem de eleganta ;

-butonul de power a fost pus sub scannerul de amprente si este usor accesibil fara a exista posibilitatea declansarii sale din greseala;

-muchia din zona difuzorului pentru apeluri este usor curbata, dand un aspect elegant telefonului .

-proportia ecran/corp telefon este foarte buna;

-cele doua camere din partea din spate sunt usor sesizabile si veti iesi rapid in evidenta cand cineva le va vedea

-tehnologia microdising a celor de la LG este deosebit de eficienta in combaterea amprentelor de pe corpul acestui terminal .


CONTRA

Cea mai asteptata si interesanta caracteristica a acestui telefon, respectiv caracterul modular, aduce din pacate si unele probleme in ceea ce priveste designul acestuia. Renuntand la caracterul unibody in favoarea caracterului modular, LG a riscat extrem de mult ca imbinarile dintre modul si telefon sa nu se faca perfect si astfel sa ramana un minuscul spatiu liber intre care sa se adune praf si sa devina astfel inestetic. In utilizarea de zi cu zi nu am intampinat mari probleme in legatura cu acest aspect, dar am putut sesiza faptul ca pe partea butonului care permite scoaterea bateriei exista un spatiu vizibil si inestetic datorat probabil modului in care butonul respectiv a fost conceput. Modulul poate reprezenta un punct de vulnerabilitate la socuri mecanice .

Alte aspecte CONTRA:

-mutarea butoanelor de volum pe partea laterala este binevenita, dar pot fi greu de identificat prin pipait deoarece sunt foarte mici;

-imbinarile pot fi perfectionate .

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG K8


rating 4,2 din 5

15 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

LG K8


rating 4,2 din 5

15 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

LG K4


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3