LG G6 Black

culoare


Black Platinum
  rating 4,59 din 5
punctaj obtinut
din 54 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

ADRIAN despre LG G6 Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

 LG G6

 

Display & design

La prima vedere imediat ce am deschis cutia am realizat ca voi testa una parat elegant ce ar putea fi consideratca apartinand  strict gamei business daca liniile ar fi fost mai ascutite, dar prin designul rotunjit al muchiilor consider ca il pot  cataloga si gen casual. Dimensiunile sale desi nu sunt mici nu incomodeaza utilizatorul in folosirea cu o mana sau cu ambele maini. Totusi nu imi inspira nimic sportiv si cred ca uneori pentru unele activitati de sport outdoor mai ales vara ai o problema sa gasesti un mod sigur in care sa te insoteasca.

Asa cum spuneam butoanele sunt extrem de accesibile iar pozitionarea butonului  de power pe partea din spate este foarte ergonomica si naturala incat te si intrebi cum de nu e o regula pentru toate smartphone-urile. Mai mult citirea amprentei se face prin acelasi buton. O solutie minunata din punctul meu de vedere, cu care m-am obisnuit imediat .

Calitatea  finisajelor si aspectul general reflecta clasa de valoare a produsului. La deschiderea ecranului realizezi calitatea acestuia imediat si remarci imediat ca specificatia fullvision 18:9 QHD este ceea ce a lipsit celorlate telefoane pe care le-ai utilizat pana acum

 

Software si performanta hardware

Daca in aspectul general descris mai sus am parut poate entuziast de LG G6 , adevarul este ca surpriza si entuziasmul au aparut la capitolul softwar si harwar. Desi detin un telefon cu acelasi sitem Android am realizat ce diferenta uriasa este intre ele. LG G6 are un meniu extrem de usor, foarte rapid in raspuns . Este o adevarata incantare sa-l folosesti. Am testa inca din prima zi conectarea la cat mai multe device-uri . Conectare rapida , raspuns perfect transfer date  etc. totul excellent indifferent ca vorbim de conectarea la Sync3 din dotare a autoturismului, sau la ceasul de antrenament garmin Fenix3  , astfel ca am avut imediat datele transmise de acesta din urma urcate in aplicatii gen Strava si Garmin Connect etc.

Conectarea rapida si usurinta in setarea contului de email , transmisia de date si utilizarea retelelor Wi-fi au fost fara problem de fiecare data. Avand in vedere ca telefonul mi-a fost alocat pentru testare am si incercat ca in aceasta perioada sa solicit cat mai multe functii si creez cat mai multe situatii care nu apar asa des dar de fiecare data a trebuit sa constat ca nu am avut nici cea mai mica problema . Din punct de vedere soft & hard ware te poti baza oricand pe aceasta varianta de LG.

Camera foto

Testarea camerei foto nu a fost prea grea, mai ales ca in acest fel am putut testa si alte functii asa ca poze au fost facute foarte multe care apoi au fot modificate salvate partajate  pe diferite apps-uri. Totul s-a desfasurat extrem de simplu si functiile pe care le are telefonul pe zona de foto video m-au multumit pe deplin. Nici nu ai avea nevoie de ceva inplus. Mai mult calitatea inalta a fotografiilor m-a multumit si din punct de vedere a al fografiei de placer de concediu  dar si cea folosita la serviciu care trebuia sa completeze prin acuratete detalii etc. Folositoare functiile wide angle zoom etc. Nu pot sa ma pronunt asupra camerei frontale prea mult pentru ca nu folosesc acest mod de fotografiere.

Un punct important in alegerea telefonului pentru mine a fost autonomia. Telefonul LG G6 se incarca prin USB Type C. Nu pot sa spun ca se incarca rapid dar in schimb tine detul de bine in conditii de folosire destul de intense cu aplicatii deschise GPS , Wi-fi Bluetooth. Si din acest punct de vedere ai o siguranta ca dupa o zi de utilizare intense inca mai ai resurse in baterie . Doar incarcarea mi-a parut cam lenta.

In concluzie : LG G6 este un telefon care m-a surprins intr-un mod placut  un telefon pe care as vrea sa-l pot folosi o perioada cat mai lunga si de aceea poate intra pe lista unei eventuale achizitii in v


CONTRA

Nu am avut probleme in perioada de testare.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG K11 16GB Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru LG K11 16GB Black

LG V30 64GB Dual-SIM Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru LG V30 64GB Dual-SIM Black

LG Q7 32GB Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru LG Q7 32GB Black


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3