LG GT505

culoare


grey pink
  rating 4,13 din 5
punctaj obtinut
din 175 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

florin despre LG GT505


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Sincer ,sunt posesor de Lg GT505 din data de 18.02.2010.Inainte am avut un nokia n73 mai vechi dar nu conteaza dar manca bateria ca si cum beau eu apa.Il incarcam seara si a 2 zi ma duceam la servici si cand veneam acasa la amiaza trebuia sa il incarc ca era descarcat si eram atent sa il mai pastrez ca de il foloseam cum folosesc lg actual nu m-ar fi tinut nici atat.Daca as putea da timpul inapoi as fi ales tot un nokia.Telefonul LG e bun,nu am avut probleme cu el,nu m-a dezamagit dar tot un nokia mi-as alege.Nokia e nokia ,e firma dedicata telefoanelor mobile,are experineta,nu ca restul.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

florinel pe 23.02.2010 07:22

Telefonul poate fi configurat sa nu consume atat de mult si sa tina incarcat pana la 4 zile. Asta inseamna sa nu lasi pornite servicii pe care nu le folosesti gen wifi,bluetooth ; sa folosesti o luminozitate mai mica la ecran, eventual sa-l setezi doar pe GSM. In plus, ai doar 5 zile de cand detii telefonul, deci bateria nu a ajuns inca la capacitatea maxima.(minim 5 incarcari/descarcari complete de preferat cu telefonul inchis).

In rest nu sunt de acord cu tine, platesti 50% in plus pentru un telefon doar pentru ca scrie Nokia pe el , nu pentru ca ar fi neaparat atat de bun.

florinel pe 23.02.2010 07:15

Daca esti posesor din 18.02.2010 , bateria telefonului tau nu a atins capacitatea maxima.Aceasta este atinsa dupa circa 5 incarcari complete, de preferat cu telefonul inchis. Cu cateva mici setari, telefonul LG poate fi configurat sa tina pana la 4 zile incarcat (luminozitate mai mica, retea GSM, wifi si bluetooth dezactivate...etc). In rest nu sunt de acord cu tine - Nokia au telefoane cu 50% mai scumpe numai pentru ca scrie nokia pe ele.In rest n-au nimic in plus, poate doar imaginea asta falsa creata.

dea1394 pe 22.02.2010 17:06

are si o colega lg si tot asa cum spui tu baterria nu tine si clar ca nu se compara cu nokia doar ca un nokia cu toutchscreen e mai scump decat un lg ...dar nu se compara



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3