LG GW300 pink

culoare


blue pink silver
  rating 3,54 din 5
punctaj obtinut
din 61 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

bogdanbabalau despre LG GW300 pink


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Am acest telefon de 1 luna si sunt multumit de functionalitatea lui, dar sunt foarte dezamagit de baterie. Tine extrem de putin, mai exact 2 zile, in conditiile in care vorbesc destul de mult, dar nu exagerat la telefon. Tastatura este un plus pentru acest telefon si de asemenea dimensiunile mai mari decat contracandidatul de la Nokia, adica E63.

Daca doriti sa achizitionati acest telefon pentru design este o alegere super, dar daca doriti sa aveti un telefon care sa nu va surprinda cand ramane fara baterie, cred ca ar trebui sa va reorientati.

In rest telefonul este foarte bun, poate putin cam "negalagios" cand suna cand il ti in husa datorita difuzorului amplasat in partea din spate a telefonului, fata de contracandidatul de la Nokia, E63.

Pretul este jumatate din Nokia E63, deci poate merita...ganditi-va bine daca vreti sa il cumparati.

Telefonul meu este pe silver si arata foarte bine ca design, asta fiind si unul din motivele pentru care eu l-am achizitionat.

Singurul punct slab il consider bateria care tine foarte puitn.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

surround pe 27.04.2010 18:19

acum aproape 2 ani am achizitionat un LG KU380,mai precis,in septembrie e data de 22,iese din garantie. Nici nu am ajuns in service cu el vreo data desi saracul,a suportat socuri destul de solicitante gen cazut de la etajul 1,pe ciment sau din mers cu masina,pe asfalt,o baie cu vin,navigat pe internet,zilnic,in jur de 5-6 ore,jocuri,muzica,poze,video,video-call,mesaje cu zecile in fiecare zi si tot asa. Si iata ca dupa aproape 2 ani,in care telefonul arata nu ca de pe front,ci impecabil,este timpul sa laud LG pentru produsele destinate noua. Desigur,aleg LG GW300,designul e superb,am avut un asa telefon pe maini pentru o "inspectie" si verdictul: un telefon cu care iti faci treaba,un telefon cu un design exclusivist,un telefon bun zic eu,poate chiar mai bun decat credeti. In timp,isi va dovedi fiecare ban dat pe el ca si l merita din plin iar pentru LG,felicitarile mele,tin pas cu piata,cererile clientilor.

florinel pe 16.02.2010 12:46

Arata foarte bine la design, totusi e destul de maricel si am inteles ca in lumina puternica ecranul nu se vede foarte bine.Ca pret e situat intre alcatel ot 800 si nokia e63, ambele avand plusuri fata de LG.

geodamage pe 15.02.2010 17:59

Sa tina 2 zile in cazul in care vorbesti destul de mult (apropo, ce inseamna destul de mult?) nu este deloc "foarte putin". Da, se putea mai bine insa avand in vedere ca este un telefon cu o asemenea tastatura, ieftin, eu zic ca merita fara doar si poate!



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG GT405 Black


rating 4 din 5

22 review-uri
77% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3