LG GW300 Blue

culoare


blue pink silver
  rating 3,54 din 5
punctaj obtinut
din 61 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Andrei despre LG GW300 Blue


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

“Life’s good” sau “Life’s a beach”? Aceasta este prima intrebare pe care mi-am pus-o atunci cand am vazut pretul acestui telefon, ce poate fi usor confundat cu Nokia E71 sau Blackberry. Este, insa, o diferenta intre aparenta acestui telefon si esenta sa.
Tastatura QWERTY este o binecuvantare pentru persoanele cu mai mult de un deget functional si disponibil pentru tastare text. La fel este si iesirea pentru casti de 3.5 mm, cea mai comuna si pe care se poate atasa aproape orice model de casti mai performante decat cele inplicite. Mai mult, MicroSD pana la 16 Gb (2 Gb testat) este unul dintre cele mai performante si ieftine memory card, pe care puteti stoca orice nu poate intra pe memoria interna de 15 MB (adica aproape orice veti stoca, trebuie stocat pe memory card).
La prima vedere structura soft este fiabila si cuprinzatoare, in sensul ca este specificat faptul ca reda Mp3, WMA, WAV, AAC, M4A. Mergand insa mai departe si considerand ca posibilitatea de a avea un microSD de o capacitate decenta ar trebui implicit sa presupuna ca vei putea vedea si filme, veti descoperi ca nu va vor rula cele mai banale format-uri de film. Lipsa unui sistem de operare standardizat face aproape imposibila instalarea unor aplicatii suplimentare care sa mareasca utilitatea acestui telefon. De asemenea, navigarea prin meniu, de altfel, destul de intuitiv, devine la un moment dat lipsita de fluiditate si plicticoasa, din cauza timpului de asteptare la schimbul starilor. Astfel ca, nu o data, cautam o anumita functiune si cand am ajuns la destinatie, uitasem ce caut si de ce.
Conectarea la PC se face microUSB, tip comun foarte multor telefoane, deci puteti obtine usor un cablu de transfer date pentru el, cam in orice loc ati fi sau puteti folosi conexiunea Bluetooth. Bateria este de¿ doar 900 mAh. Ca sa va faceti o idee, la aproximativ aceleasi dimensiuni, Nokia E63 are o baterie de 1500 mAh. In teste insa, aceasta a tinut mult mai bine decat ma asteptam, deci nici consumul nu este la fel de mare.
Camera de 2 MP, o generatie cam veche, insa destul de performanta. Marimea obiectivului pentru un aparat foto este foarte importanta, deci diferentele nu sunt foarte mari intre camere cu numar mare de MP dar obiectiv de dimensiuni identice. Camera aceasta este bine echilibrata si suficienta pentru momente ce merita puse pe ecranul telefonului. Pentru ca a venit vorba de ecran, acesta este la fel de mare ca a modelului E63 de la Nokia si reda destul de fidel imaginea. Nu este nimic spectaculos in rau sau in bine.
Caracteristicile sale de ¿ plaja inselatoare ¿, are cateva lipsuri ce vor fi simtite sau nu in utilizare, in functie de utilizator. Spre ex, ii lipseste 3G-ul, pe care eu il am activat permanent pe telefonul de zi cu zi, si deci si camera secundara pentru apeluri video.
Procesorul, un fel de subiect tabu, despre care poate ca as fi scris, daca as fi stiut ceva in afara faptului ca este dezvoltat doar pentru LG, greu de masurat si de comparat cu altceva. In orice caz, este usor astenic.
Despre durabilitate, sa fiu direct fata de cei care mi-au dat acest telefon in teste, spun ca, in timpul testelor, nu l-am scapat pe gresie, ¿ dar un prieten al meu¿ a facut asta ¿ si telefonul a rezistat fara urme, desi carcasa pare dintr-un plastic subtire si nu foarte rezistent. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca ¿ prietenul ¿ ar fi fost ceva mai inalt…
Pentru a aduce in realitatea imediata comparatia si a-l pozitiona in piata telefoanelor, acesta este un fel de Fiat al telefoanelor mobile, frumos, ieftin, cu multe functiuni dar a carui performanta si, mai ales, fiabilitate pe termen lung va urma sa fie confirmata sau infirmata dupa trecerea unui timp de folosire.
Pe de alta parte, acest telefon cuprinde, in mare, esenta cerintelor unui utilizator mediu, imbracat intr-o carcasa frumoasa, la un pret mic

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

fanaruion66 pe 04.05.2010 19:49

pare un telefon rezisten sincer, am scapat si eu unul pe jos si nu a patit nimic

bunicu12 pe 04.05.2010 12:12

mult prea destept telefonul acesta pentru banii care se cer pe el, bun si review-ul

teodor.dronca pe 23.04.2010 14:23

La 19 euro cat a ajuns telefonul cu reducerea la abonament, se merita sa-l cumperi si ca bibelou. Foarte bun pret.

teodor.dronca pe 23.04.2010 14:19

La 19 euro cat a ajuns acum cu reducerea asta din shop se merita sa-l cumperi si doar daca-l folosesti ca bibelou. Deci oricate minusuri ar avea la pretul asta se merita.

laurica12 pe 23.04.2010 12:37

mia placut comparatia cu un fiat cam asa si e , bv

alexandru88p pe 12.04.2010 14:52

bravo,cu acest rewiew sigur telefonul va avea de castigat pe piata.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG GT405 Black


rating 4 din 5

22 review-uri
77% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3