LG GW620
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 32 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Sorin despre LG GW620


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

LG este cel de-al treilea mare producator de telefoane mobile si dispozitive electronice din lume. Incercand sa mentina pasul pe segmentul GSM cu producatori precum Nokia, Blackberry sau HTC, nu e de mirare ca cei de la LG au ales sa lanseze prin GW620 un smartphone preinstalat cu Google Android.
Android este din ce in ce mai popular si mai atragator printre producatori, dezvoltatori si utilizatori, pe de o parte datorita naturii sale open source(gratuit si customizabil), iar pe de alta parte datorita modului in care este special conceput pentru telefoanele de tip touch.

     Desi cei de la LG nu s-au facut pana acum remarcati pentru hardware performant si fiabil, au reusit de fiecare data sa indeplineasca nevoile utilizatorilor lor la un pret mai mult decat acceptabil. Se pare ca LG surprinde din nou, iar GW620 este tinta tinerilor dinamici ce au nevoie de un smartphone relativ puternic (insa nu foarte costisitor) cu functii precum: sms, mail, fotografie, social networking, navigare, blogging, etc.

     Design-ul telefonului este unul solid, compact si atragator. Desi ascunde sub ecran o tastatura completa(full qwerty) telefonul are dimensiuni surprinzator de reduse.
     Fie ca vrei sa trimiti un email, sa deschizi un site sau sa pur si simplu sa mentii legatura cu prietenii pe Facebook sau Yahoo, LG GW620 este o solutie atragatoare. Pe langa ecranul touch, tastatura slide transforma scrisul pe telefon intr-o placere. Conexiunea internet este cea mai puternica la ora actuala datorita prezentei tehnologiei 3G+ 7.2 Mbps insa daca te afli in prezenta unui hotspot poti oricand folosi functia de WI-FI.
    Camera foto este un element important pentru un astfel de telefon asa ca, cei de la LG au reusit sa integreze o camera de 5 MP asistata de un flash LED ce reuseste sa faca fata si pe timp de noapte.

      Din punctul meu de vedere LG isi pune amprenta pe GW620 prin interfata grafica proprie "S-Class" dar si prin acel "SNS Manager" (Social Networking Manager) ce reuseste sa faca o sincronizare intre contactele de pe telefon si cele de pe Facebook, Twiter, etc. Functia de "facial recognition" este de asemenea o customizare LG ce poate fi foarte utila.

     Desi performanta telefonului nu se evidentiaza in mod deosebit, LG GW620 este un smartphone Android ce are toate sansele sa devina un bestbuy datorita pretului redus, multitudinea functiilor pe care le are si tastatura full qwerty ce ajuta la scriere.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

ciprian1609 pe 15.04.2011 14:06

pare ok telu dar parca e prea scump la ce caracteristici are, Orange ar trebui sa mai lase din pret sau sa mai reduca abonamentul, altfel risca sa ramana cu el pe stoc cam multa vreme, desi nu-i plang eu pe ei la ce profit au anual de pe urma mea si a fiecarui abonat

beatrice pe 27.12.2010 01:19

e super fainutz tel dar se putea si mai bine........smiley.....

lavblaz pe 27.11.2010 21:49

pacat ca nu are update la o versiune mai noua de android

meke_tm_89 pe 10.11.2010 09:21

Are accelerometru, are java da nu are jocuri preinstalate. Iti iei fie de pe market fie de pe net. Jucurile care iti merg au terminatia apk.

¿

QO.o pe 06.11.2010 09:39

Vreau sa-mi iau un telefon nou, si m-am nu stiu ce sa aleg intre LG GW620 sau LG GD510(pop). Am si eu 2 intrebari: LG GW620 are cumava accelerometru? si am vazut ca in comparator nu are jocuri si la specificatii zice ca are Java,ce sa inteleg ¿ca are Java da nu are jocuri preinstalate si ca trebuie sa-mi iau io dupa internet??? Ms anticipat smiley



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia C3


rating 4,23 din 5

35 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X8


rating 3,82 din 5

22 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda

HTC 7 Mozart


rating 3,78 din 5

9 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3