LG GW620
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 32 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

pgeorge_p84 despre LG GW620


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRODesignul este simplu, solid, iar tastatura are butoane destul de mari inlesnind astfel scrierea mesajelor. Avand in vedere ca ruleaza pe android, poti avea acces la o gama foarte variata de programe.
CONTRAIn primul rand este dotat cu android 1.5 ceea ce ridica o serie intreaga de probleme. Camera foto nu este exceptionala chiar si atunci cand fac poze in lumina naturala (nici nu se compara cu imaginile produse de un telefon nokia). De asemenea dureaza foarte mult pana se deschide softul pentru camera, iar butonul dedicat functioneaza doar dupa mai multe incercari. Suntetul redat este ok insa nu se compara cu un telefon sonny ericsson. Player-ul inclus este destul de saracacios ca functii, la fel ca si alte programele instalate de mine (am incercat 3 astfel de programe). De exemplu nu ai egalizator sau macar unele setari predefinite pentru redarea sunetului. Bateria tine foarte putin, de dimineata pana seara daca nu vorbesti foarte mult. In ceea ce priveste conectivitatea la PC, telefonul poate fi conectat doar daca ai card de date si este recunoscut doar ca memorie flash. Nu exista program de sincronizare a informatiilor (calendar, contacte etc.)La final as adauga ca serviciul clienti de la LG este ca si inexistent. Pe site-ul lor exista un telefon de contact dar nu poate fi sunat (cel mai probabil este inchis). De asemenea exista si un formular de contactare prin e-mail insa nu are buton de trimitere smiley. In concluzie nu as recomanda acest telefon celor care asteapta functii care deja au devenit standard pe piata.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

simiciromeorazvan pe 20.02.2011 21:55

La ceea ce s-a spus in comentariu as mai putea adauga faptul ca pica tochscreen-ul, al meu a fost inlocuit pe garantie, iar Bluetooth-ul e doar pentru casca, nu si pentru transfer de fisiere ceea ce e un mare minus. Suportul din partea producatorului este 0. Windows 7 nu-l recunoaste deloc.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia C3


rating 4,23 din 5

35 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X8


rating 3,82 din 5

22 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda

HTC 7 Mozart


rating 3,78 din 5

9 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3