LG K8
  rating 4,2 din 5
punctaj obtinut
din 15 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Denis despre LG K8


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Am fost placut surprins de acest telefon , este un mid-ranger "best buy" la acest pret. (Il detin de doar 3 zile /)

- Design - Este un telefon foarte frumos , butoanele sunt toate pe spate (specifice seriei G de la LG) ceea ce este un mare plus , jack-ul si miniUSB-ul sunt in partea de jos , lasand restul marginilor libere. Marginile ecranului sunt usor (usor de tot) curbate , iar spatele este curbat pe "toate" partile - acestea dau o senzatie buna cand tii telefonul in mana. Capacul spate are o textura asemanatoare S5-ului si mi se pare ca este si putin cauciucat.

- Caracteristici -> Are multe caracteristici pe care de obicei le vedeti pe smartphone-urile mai scumpe . : "Knock Code" [in "4 puncte(patrate)"] / "Double tap to wake" / "Double Tap to Sleep" pe homescreen , Theme manager pt icon-uri/wallpapers/tastatura , Double Tap - pe butoanele de volum pt Camera/QMemo+. In App Drawer se pot ascunde aplicatiile nedorite.

- Camera - Video-clipuri ies destul de bine , fara lag - 1080@30fps / Camera iese "in relief" , dar marginea de la butoane se extinde in jurul ei si o protejeaza (putin).

- Bloatware - Aici ......... vreau sa felicit echipa Orange si pe cei de la LG . Telefonul este aproximativ GOL - nu exista aplicatii care sa se repete (gen calendar/calculator/ceas/browser) . Singura aplicatie de la Orange este Orange Apps - care poate fi dezactivata . Aproximativ toate aplicatiile Google sunt prezente , dar multe dintre ele se pot dezactiva , de asemenea sunt prezente si cateva aplicatii LG - doar una dintre ele nu se poate dezactiva - LG Backup.

- Display - Este un IPS HD (720x1280p) - unghiurile de vizualizare sunt destul de bune , luminozitatea este bunicica dar in soare direct trebuie sa te chinui putin. Daca vreti sa il folositi noaptea , puteti sa setati luminozitatea pe 0% . (Nu au glumit cand au scris acolo 0%).

- In pachet aveti incarcator , un scurt manual si o pereche de casti care nu sunt in-ear. Incarcatorul are 0.85 A si incarca telefonul de la 0% la 100% in ~2 ore si 40 de minute.

 

   Inainte sa-l cumpar nu i-am acordat acestui telefon foarte multa atentie din cauze chipset-ului Mediatek , dar , mi se pare ca au evoluat foarte mult in ultimii 2 ani . Chipset-ul de pe acest telefon este comparabil cu un Snapdragon 410.

 

   UI-ul este conceput destul de bine si ruleaza perfect , la fel si aplicatiile - toate acestea cuplate cu design-ul atragator si functiile "Knock Code" si "Double tap to wake/sleep" fac acest telefon un best buy la pretul oferit de Orange.

Pentru cei interesati - In Geekbench - SC - 538 si MC - 1627. In Antutu undeva la ~30.000 de puncte.


CONTRA

- Echipa Orange trebuie sa corecteze cat mai repede datele acestui telefon pentru a nu se face vreo confuzie intre specificatiile prezentate aici si cele de pe alte site-uri. Camera este de 8 MP , procesorul are frecventa de 1.3GHZ , Android-ul este versiunea 6.0 - MarshMallow , este blocat in Orange si foloseste o cartela Nano-SIM. Ar fi bine sa fie si display-ul modificat din TFT in IPS LCD (deoarece este o MARE diferenta intre ele - IPS LCD fiind mult mai bun).

- Nu am gasit o metoda ca sa convertesc cardul SD in memorie interna (functie care ar trebui sa fie prezenta in Android 6.0) - functie care ar ajuta extrem de mult problema memoriei (3.7 GB utilizabili).

- Camera - are foarte mult "zgomot digital" in lumina medie/scazuta. / Software-ul camerei este foarte "simplist" - extrem de putine optiuni.

- Folia pentru ecran vanduta de Orange (cea de la "Lemonite" sau ceva de genul) nu acopera nici macar display-ul , nu mai vorbim de toata partea frontala . Inteleg ca marginile sunt usor curbate si nu se pot acoperi , dar macar display-ul.

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

denys1 pe 01.09.2016 16:45

@George / @kovacs26 - Are limba maghiara , dar nu stiu cat de buna este traducerea . Vizitati un Orange shop si testati acolo. @danielfericitu - Nu are led de notificare . De semnal nu stiu ce sa zic , pentru mine pe 4G (in Timisoara) e acceptabil. (Nu am alt telefon pe care sa testez diferentele in semnalul 4G)

George pe 18.05.2016 12:42

Telefonul LG K8 are inclus in soft si limba maghiara.

kovacs26 pe 18.05.2016 10:35

are meniul si in limba maghiara?

danielfericitu pe 19.04.2016 13:46

Cum sta cu nivelul de semnal 3G,4G ? Are led de notificare?



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG K10 2017 Black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

LG K4 2017 Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru LG K4 2017 Black

LG Q6 Black


rating 3,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3