LG Optimus L9

LG Optimus L9


  rating 4,6 din 5
punctaj obtinut
din 5 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Mihai despre LG Optimus L9


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

               Lg Optimus L9 continua seria de succes L a celor de la Lg, iar noul P760 se remarca printr-un design de exceptie si performante foarte bune. Pe langa toatea acestea experianta oferita de functiile avansate de multi-tasking si interactivitatea sporita reliefeaza faptul ca L9 este unul dintre cele reusite smartphone-uri.

                Telefonul este creat pe baza principiilor L-Style, cu o banda metalica care confera un aspect subtire si o forma patratoasa moderna ce ofera confort in utilizare si un aspect stilat. Dimensiunile noului Optimus L9 sunt specifice noii generatii de smartphone-uri, avand o grosime de doar 9,1 mm si cantarind 125g. Este dotat cu cel mai mare display din gama Optimus L de tipul IPS de 4.7 inch, prevazut cu o rezolutie de 540 x 960 px si 16 milioane de culori, ce reuseste sa redea imagini clare datorita detaliilor incredibile.

                Lg Optimus L9 vine cu versiunea de Android 4.0, dar poate fi upgradat la versiunea de Jelly Bean. Sistemul de operare ruleaza pe un procesor Dual-Core 1 GHz Cortex-A9 si are o memorie RAM de 1 GB DDR2, ce ofera o experienta foarte buna in utilizarea aplicatiilor si navigarea pe internet.

                Calitatea pozelor si a inregistrarilor video este foarte buna datorita camerei principale de 5MP si a rezolutie video de 1080p. Camera frontala este mult mai slaba fiind de tipul VGA, insa utila pentru persoanele ce vor sa comunice prin intermediul aplicatiilor de tipul skype sau yahoo messenger.

                Bateria cu o capacitate de 2.150 mAh SiO+ este un mare plus al telefonului deoarece permite utilizatorului sa se bucure de functiile telefonului pe o perioada indelungata la o utilizare optimita a acestora.

                Insa ceea ce il evidentiaza cu adevarat pe acest nou LG Optimus L9 sunt functiile si aplicatiile speciale cu care este incorporat. Astfel, pe acest smartphone intalnim functii precum QTranslator, tastatura My Style si mai cunoascuta QMemoTM, ce ofera o experienta de utilizare mult mai performanta.

               Functia QTranslator te ajuta sa traduci instant atat cuvinte cat si propozitii sau fraze din 44 in alte 64 de limbi printr-o simpla scanare a textului ce doresti sa il traduci. Aceasta functie foloseste tehnologia Optical Character Recognition (OCR), ce are posibilitatea de a recunoate literele scanate prin intermediul camerei si se foloseste de dictionare electronice sau de motoare de traducere online.

               Pe de alta parte tastatura My Style iti aranjeaza pozitia tastelor pe tastatura in functie de cum tasteaza utilizatorul, cu o mana sau cu doua. Pe langa acestea, Optimus L9 are inclus si aplicatia QMemoTM care este foarte utila atunci cand doresti sa faci capturi de ecran si sa iti salvezi anumite date astfel.

               Spatiul de stocare intern este un mare minus al acestui telefon, deoarece cei 4GB de memorie sunt insuficienti pentru a avea un numar rezonabil de aplicatii si jocuri, insa partea buna este ca telefonul dispune de slot de card, putandu-i-se atasa pana la maxim 32 GB.

               Concluzionand, cel mai nou telefon din gama L, este cel mai reusit de pana acum, oferind utilizatorilor o experienta foarte placuta datorita, atat design-ului, cat si functiilor specifice telefoanelor Lg.


PRO
  • Slot pentru microSD
  • Design-ul L-Style
  • Functii specifice QMemoTM, QTranslator si tastatura My Style
  • Autonomie ridicata – acumulator Li-Ion 2.150 mAh

CONTRA
  • Memorie interna
  • Camera secundara VGA

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG Optimus F6


rating 4,14 din 5

7 review-uri
71% dintre utilizatori recomanda

LG G2


rating 4,5 din 5

6 review-uri
83% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Xcover 2


rating 3,83 din 5

6 review-uri
83% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3