Nokia C7
  rating 3,83 din 5
punctaj obtinut
din 6 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Stefan despre Nokia C7


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

¿

Sumar

Nokia C7 este cel de-al doilea telefon, lansat de catre compania finlandeza, cu noul sistem de operare Symbian^3, dupa Nokia N8.

Pe partea de hardware, telefonul sta bine. Designul este placut la vedere, se simte foarte bine in mana. Dipslay-ul AMOLED de 3.7 inch este capacitiv, culorile sunt vii, bun pentru vizionat videoclipuri, mai ales ca telefonul are suport si pentru DivX si XviD. Beneficiaza si de un material rezistent la zgarieturi, conform spuselor celor de la Nokia( din pacate nu am avut cum sa verific daca este advarat sau nu ).¿ Este dotat cu o camera de 8 mp care nu se poate compara cu telefoane ca N8 sau Desire HD insa reuseste sa produca rezultate satisfacatoare. Ce il trage in jos ar fi lipsa autofocus-ului, insa prezenta flash-ului,¿ cu dual-LED, imbunatateste performantele camerei, in special pe timp de noapte. De asemenea, faptul ca poate inregistra videoclipuri HD 720p, la 25 fps ridica mult valoarea camerei. Videoclipurile redate pe calculator, pe un monitor de minim 19 inch se vad foarte bine, doar daca nu se pune accent pe focalizarea mai multor subiecte, avand in vedere lipsa autofocus-ului.

Trebuie sa mentionez ca butonul de blocare/deblocare telefon este un pic cam rigid ceea ce duce la o mica frustrare la inceput pana te obisnuiesti cu el. Un alt lucru care poate fi sesizat este lipsa unor difuzoare stereo desi partea din spate sugereaza ca ar avea, telefonul nu are decat in partea din stanga. Singurul difuzor disponibil reda sunetele foarte bine, ringtone-urile putand fi setate cu incredere. Am fost placut surprins de acceleratorul grafic 3D integrat, ce mi-a permis sa instalez si sa ma joc Need for Speed Shift.¿

Pe partea de software, Nokia C7 vine cu Symbian^3, un sistem de operare imbunatatit fata de precedentele versiuni. Telefonul beneficiaza de multi-touch astfel utilizarea browser-ului pentru navigarea pe paginile de internet devine mai usoara si mai placuta, mai ales ca exista suport pentru java si flash. Pot fi descarcate fisiere de orice format si verificate prin filemanager-ul integrat sau pot fi descarcate pe calculator. Memoria interna este de 8GB si poate fi marita pana la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Multitasking-ul este caracteristica, poate cea mai importanta a Symbian-ului,telefonul avand posibilitatea sa ruleze mai multe aplicatii in fundal, fara probleme. Cu 6 aplicatii deschise in acelasi timp printre care browser-ul, player-ul audio, jocul NFS Shift, telefonul nu s-a blocat si a functionat fara sa existe un lag pe care sa il observ.

¿


PRO

¿

- conectivitate HSDPA 10.2Mbps si HSUPA 2Mbps

- Wi-Fi 802.11 b/g/n

- display capacitiv, rezistent la zgarieturi

- camera de 8Mp cu flash dual-LED

- inregistrare video 720p

- multitasking

- suport pentru DivX si XviD

- suport pentru Java si Flash

¿


CONTRA

¿

- buton blocare/deblocare telefon

- lipsa autofocus la camera

¿

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3