Nokia E63 black

culoare


black red
  rating 4,15 din 5
punctaj obtinut
din 132 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Bogdan despre Nokia E63 black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Este un telefon foarte bun si detine extrem de multe functii pentru pretul platit. Insa am intalnit si cateva inconveniente foarte ciudate:

1. nu sunt compatibile date dintre contacte si calendar: de exemplu data de nastere. Daca un contact din agenda are setata data de nastere, aceasta nu apare in calendar. Daca doresti reminder va trebui sa-l adaogi inca odata in calendar ceea ce e cel putin ciudat.

2. daca utilizezi camera foto in modul video va intra in stand by dupa un timp in care nu este folosita. Problema este la revenirea din stand by, aceasta nu ramane in modul video ci revine la modul foto si ai adesea tendita sa apesi pe record si sa ai surpriza ca face poza ceea ce-i ciudat.

3. se mai blocheaza la inchiderea unui apel telefonic dar isi revine in 4-5 secunde

si 4. mai crapa din cand in cand de tot dar isi revine repede dupa ce da singur restart.

Astea cred ca-s mici probleme de software pe care inginerii de la Nokia le-au trecut cu vederea sau peste care au trecut destul de usor. In rest este un telefon extraordinar. Se comporta excelent pe internet atat utilizand conexiunea Orange Internet cat si cu conexiunea WiFi.

Recomand utilizarea browserului de web nativ si nu altele. Eu am incercat opera mini si nu utilizeaza toate butoanele, cel putin butonul Enter nu functioneaza. Cu browserul nativ ma descurc cel mai usor.

Recomand aplicatia Messenger al celor de la Nokia. se comporta exemplar atat cu Gmail cat si cu Yahoo. O folosesc de o luna pentru a-mi citit mailurile zilnic si e extrem de utila si usor de folosit.

Intr-un final, e un telefon foarte bun pe care-l recomand tinand cont de pret si brand (tot ce vine odata cu brandul Nokia).

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

ciobanuviorel pe 04.04.2010 20:00

O parere personala si la nivel general: Nokia nu poate fi compatat cu Samsung. Dintre toate telefoanele Samsung pe care le-am folosit sau pe care le-am avut in mana nu a fost vreunul mai placut ca design/functii sau usurinta in folosire ca telefoanele Nokia.

Si aici discut de tot ce aduce un telefon Nokia: calitatea produsului, fiabilitate si, foarte important. suport si solutii software de calitate. La Nokia am avut o experienta in utilizare net superioara Samsung. Asta am vrut sa spun prin brand Nokia (un pachet complet si eficient de solutii si nu doar un telefon).

Nu stiu ce faci tu cu telefonul dar la mine conteaza extrem de mult funtiile - atat cele de baza cat si extensiile disponibile (aplicatii).

Hidos? E facut din plastic ce-i drept dar e unul extrem de ingrijit. Capacul din spate e cauciucat si nu-ti aluneca din mana, tastele sunt din cauciuc si in 2 ore te obisnuiesti cu el si poti tasta extrem de repede. Display-ul este extrem de generos si de o calitate foarte buna.

Il folosesc de jumatate de an si sunt extrem de multumit.

viorelrusu pe 01.04.2010 12:16

E hidos si sa fim seriosi cu brandul Nokia. Nu sufla pe langa HTC si Samsung.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG KM570


rating 3,75 din 5

4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3