Nokia E63 black

culoare


black red
  rating 4,15 din 5
punctaj obtinut
din 132 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

florinel despre Nokia E63 black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Nikoa E63 este un telefon din seria busines, potrivit pentru oamenii de afaceri si cei care au nevoie sa fie in contact permanent cu lumea.

Desi, aparent are dimensiuni mari, telefonul se simte bine in mana, materialele din care este confectionat sunt de calitate, imbinarile bune - totusi, exista utilizatori care au avut mici probleme cu stabilitatea capacului spate.

Ca dotari, telefonul este orientat spre conectivitate (WIFI, 3G) dealtfel este dotat si cu aplicatii specifice, client de email , browser.Tastatura full qwerty si orientarea ecranului usureaza scrierea mesajelor text si a emailurilor.

Symbian-ul reactioneaza bine, cu mica intarziere totusi pentru un telefon din aceasta gama.Pot fi instalate o multime de aplicatii, se gasesc usor - ¿insa nu veti putea folosi GPS - telefonul nu este dotat cu asa ceva, deci va trebui sa investiti suplimentar pentru achizitia unui adaptor GPS.

O chestie interesanta este posibilitate comutarii telefonului intre modul "business" si "personal" astfel usurand utilizarea de catre useri fara multa experienta.

Calitatea semnalului este buna, convorbirea se aude clar si tare - la efectuarea unui apel , in momentul in care se raspunde la capatul celalalt exista un lag de 2-3 secunde in care interlocutorul nu va aude.

Fiind un telefon business, avem posibilitatea deshiderii, editarii si trimiterii de fisiere .pdf , . doc . xls, .txt , .rar . Telefonul este dotat su senzor de luminozitate, astfel intensitatea luminoasa se va regla automat in functie de lumina ambianta, facand ecranul lizibil chiar si in lumina puternica.

Ar mai merita mentionat faptul ca are suport pentru telefonie SIP, cu acoperire ¿wireless puteti efectua apeluri VOIP la costuri foarte reduse, chiar 0 in anumite cazuri.

Pe partea de multimedia telefonul nu este stralucit, insa cu ceva aplicatii instalate poate fi folosit ca si audio/video player.

Bateria de 1500 mAh este durabila, insa nu va asteptati sa va tina mult de la prima incarcare.Aceasta ajunge la capacitate maxima dupa aprox 2 saptamani si va asigura functionarea telefonului intre 4 si 6 zile, in functie de aplicatiile folosite.

O recomandare ar fi sa instalati pe el un antivirus mobile, sunt cateva cazuri de virusare care a necesitat resetare cu pierderea aplicatiilor instalate.

¿

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

tetelu pe 09.04.2010 08:17

Un minus ar fi: la citirea mailurilor dintr-un cont exchange, nu stie citi decat INBOX-ul NU si alte foldere / subfoldere



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG KM570


rating 3,75 din 5

4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3