Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925


  rating 4,36 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

smartgabriel despre Nokia Lumia 925


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Lumia 925 vine cu un pachet de functii si aplicatii preinstalate care le gasesc foarte folositoare.

- lock screen - mai multe optiuni de personalizare a informatiilor/notificari afisate

- afisaj ora pe lock screen - in setari gasim optiuni pentru aceasta - activare, durata, economy mode

- intoarcerea telefonului cu ecranul in jos opreste soneria de apel

- ''''''''''''''''double tap'''''''''''''''' - apasam de 2 ori pe ecran pentru a debloca telefonul - util, mai ales ca nu uzam excesiv butonul de on/off (am observat o oarecare descarcare mai rapida a acumulatorului cu functia activata)

- GPS - Herre Drive si Here Maps nu mai sunt o noutate pentru Windows Phone, insa am facut deja update la aplicatiile mentionate si sunt mult imbunatatie: cautare mai precisa pentru navigatie, posibilitati de schimb intre 2D,3D si north up - previzualizare traseu, mai multe optiuni de obiective pe harta. Traseele sunt foarte clare, precise, locatia afisata este extrem de precisa!!! Am incercat navigatia pe diverse trasee si nu da gres, te trimite exact la adresa, nu are lag, vocea de asistenta comunica in timp util necesitatea schimbarii de directie, nu am intalnit Navigatie pentru telefoane mai performanta.

In online mode avem si informatii real time despre trafic, sincer in Cluj nu am observat sa functioneze, probabil nu exista provider de asemenea informatii.

- In ceea ce priveste Here Maps avem update ''''''''''''''''Live Sight'''''''''''''''', route planner, transit stations, scan around - ofera informatii de trafic, obiective turistice, localuri, restaurante doar prin simpla scanare a imprejurimilor fiind foarte utila intr-un oras strain pentru o orientare mai buna si gasirea obiectivelor turistice in timp scurt - si da, functioneaza perfect.

- Microsoft Office

- Configurare conturi diferiti clienti de mail - foarte usoara sincronizarea cu contul - am configurat contul de Yahoo si funtioneaza perfect.

- Internet sharing - functioneaza decent pana la o raza de 8 m, chiar din afara casei (8 m + pereti) m-am putut conecta cu un alt telefon la conexiunea WiFi oferita de Lumia 925

- unul dintre cele mai mari plusuri - conectare directa la PC cu sistem de operare Windows, fara necesitatea folosirii unor aplicatii Desktop!!! am putut copia pe/ de pe telefon fisiere Office, muzica, filme doar folosid Windows Explorer. 


CONTRA

Datorita lipsei card slot si memorie interna de doar 16 GB am incercat sa folosesc utitatea serviciului SkyDrive. Din pacate nu vad nici un ajutor din partea acestor extra 7 GB, deoarece nu se pot urca decat anumite fisiere si poze.

- nu se pot urca filme (filmele ocupa mult in format full hd si ai dori sa eliberezi putin spatiu transferand filmele pe cloud)

- se pare ca este necesara intrarea de fiecare data in aplicatie si de acolo sa se faca upload - nu funtioneaza send to SkyDrive direct din optiunile unei poze din galerie!!!!! 

Alta suparare a aparut urmad un link de youtube - dupa vizualizarea in playerul nativ, la revenirea in browser am constatat blocarea acestuia, nu se mai putea naviga deloc (am patit de cateva ori, cam 30% sanse de aparitie). 

Browserul Internet Explorer - nu poti vizualiza/accesa meniuri la siteurile varianta Desktop - nu ruleaza flash!

 

 

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia Lumia 625 white


rating 4,36 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia Asha 210


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia 225 Black


rating 3 din 5

6 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3