Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925


  rating 4,36 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

jackass_767 despre Nokia Lumia 925


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

- Designul este destul de bine pus la punct, imbinarea touchscreenului LED cu marginea telefonului prezentand niste aspecte si detalii fine iar sticla un pic glossy ofera un sentiment placut la atingere. 

- Din punct de vedere am manevrabilitatii, placuta din policarbonat usor moale de pe spatele terminalului permite o manipulare usoara a telefonului iar greutatea redusa face sa poata fi prins cu doua degete fara a aluneca din mana.

- Colutile rotunjite creeaza confort in buzunar (datorita dimensiunii sale, fiind un telefon masiv daca nu avea aceste mici corectii probabil ca ar fi fost mai urat de manevrat). 

- Tot in ceea ce priveste constructia terminalului, datorita unei cantitati mici de aluminiu si aceasta cu un design rotunjit pe marginile aparatului, cred ca si iarna acest telefon poate fi utilizat cu placere si nu ar trebui sa descarce bateria ca si la omoloagele metalice care prin efectul de radiatie termica raceau acumulatorul (iarna) si viceversa vara. 

- Am incercat utilizarea terminalului intr-un mediu cu o umiditate ridicata ( la piscina ) iar efectele gen condens sau ceata sunt foarte suportabile, materialele pastrandu-si feelingul si proprietatile in toate aceste conditii. 

 


CONTRA

- Spre surprinderea mea, cu toate ca are un design foarte versatil si compact, placuta din policarbonat de pe spatele terminalului, odata ce este presata fin cu buricul degetului tinde sa pocneasca, ca si cum nu ar fi fixata cum trebuie pe pozitie. Culmea, acest pocnit de plastic apare doar in partea stanga a camerei foto. Acesta este un mare minus avand in vedere pretul ridicat si standardele inalte de calitate pe care NOKIA se lauda ca ar dori sa le respecte.

- Un mare minus, din nou, se regaseste in momentul convorbirilor telefonice si a sunetelor in apelare, beep-ul acela specific sunatului pe terminalul apelat haraie datorita vibratiei, problema care probabil se leaga strans de placuta din policarbonat amintita in paragraful de mai sus.

- Pozitionarea butonului pentru prelevare imagini ( take picture ) in partea din dreapta jos a terminalului nu este foarte practica in momentul realizarii de imagini tip "portret" iar insertiile din plastic sau cauciuc din spatele butonului ( ma refer sub el atunci cand apesi ) il fac cam greu de utilizat si interschimbat intre focus si take picture ( butonul are 2 trepte de apasare ). Poate umpic de calitate in plus nu ar fi stricat in acest caz. 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia Lumia 625 white


rating 4,36 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia Asha 210


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia 225 Black


rating 3 din 5

6 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3