Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925


  rating 4,36 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

daineanu despre Nokia Lumia 925


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Sistemul de operare WP8 lasă puțin spațiu de manevră diferiților producători de telefoane in privința personalizării acestora în propriul mod, așa cum se întâmplă in universul Android.

Din această cauză fiecare producător încearcă sa iasă în față prin funcții și aplicații disponibile doar pe propria marcă.

Mulți ani, modelele Nokia au fost apreciate pentru navigația gratuită inclusă și mai ales pentru posibilitatea folosirii acesteia in modul offline, prin posibilitatea descărcării hărților.

Nici Lumia 925 nu face excepție de la această regulă, putând fi folosite aplicațiile Here Drive+, Here Maps, Here Tranzit și Here City Lens.

Despre Drive+ și Maps nu sunt multe de spus, în afara faptului că își fac treaba așa cum trebuie. Am folosit navigația pe telefon într-o excursie prin țară și nu a dat greș niciodată. În această ordine de idei, recomand suportul auto Nokia CR-200, și special pentru acesta Nokia a plasat mufa microUSB în partea opusă celei de la 920, pentru a putea fi folosită în suport, în lipsa capacului de încărcare wireless pentru Lumia 925.

Aplicația City Lens oferă rapid, pentru cel aflat în călătorii, un sprijin în găsirea unor atracții turistice, restaurante, hoteluri, etc.

Un alt punct pozitiv al telefonului, ca de altfel al tuturor telefoanelor echipate cu WP8, este existența Microsoft Office preinstalat, care oferă posibilitatea deschiderii și editării diferitelor documente, transformând telefonul intr-un adevărat birou mobil.

Aplicația Skydrive, oferită de Microsoft, cu cei 7Gb de stocare în cloud, oferă o compensare (relativă) la lipsa slotului de card de pe telefon.

Ar fi multe de spus despre funcțiile și aplicațiile incluse de Microsoft și Nokia în telefoane, ele constituind un bogat pachet oferit în mare parte gratis.


CONTRA

Mai sunt multe facilități de adăugat în meniul telefonului, din vechile facilități marca Nokia, dar să sperăm că vor veni odată cu GDR3 și Bittersweet.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia Lumia 625 white


rating 4,36 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia Asha 210


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Nokia 225 Black


rating 3 din 5

6 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3