Orange Fova
  rating 4,33 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sanda despre Orange Fova


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Orange Fova este unul dintre telefoanele Orange care are un aspect atragator si specificatii pe masura. Odata cu lansarea acestui model de telefon, aceasta gama vine sa intareasca ideea de telefon Smartphone Orange.

Din punct de vedere al design-ului Orange Fova este un telefon elegant, bine incorporat, placut si atragator ca aspect. Dimensiunile telefonului ofera utilizatorilor o experienta foarte placuta, acesta fiind usor de accesat din punct de vedere a utilizarii single-hand. Telefonului vine cu un display de 5 inci, o rezolutie de 480 x 854 pixeli si un ecran principal de 16 mil de culori, permitand vizionarea intr-un mod placut a imaginilor si clipurilor.

Ca design este un telefon robust si solid. Butoanele de volum sunt pozitionate pe partea laterala din stanga telefonului alaturi de slotul pentru cartela SIM, iar butonul de on/off si slotul pentru cardul MicroSD sunt pozitionare pe partea laterala din dreapta a telefonului. Orange Fova foloseste un Micro-SIM. Carcasa acestuia este aderenta oferind un aspect elegant de piele naturala. Camera este pozitionata central pe spatele telefonului alaturi de un flash discret.

Conectivitatea telefonului ofera viteze de 4G de 150 Mbps. Telefonul dispune si de Wi-Fi, bluetooth, microUSB si modul GPS incorcoprat.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice telefonul dispune de o memorie interna de 8 GB, avand posibilitatea atasarii si unui card MicroSD de pana la 32 GB. Orange Fova are un procesor Qualcomm Snapdragon 410 de tip quad-core la 1.4 GHz fiind sustinut de o memorie RAM de 1 GB. Telefonul vine cu un sistemul de operare Android 4.4.4, KitKat, configurarea aceasta oferind o experienta placuta si o perfomanta care vine sa imbunatateasca experienta multitasking.

Orange Fova are o camera principala de 5 MPx si o camera frontala ce beneficiaza de 0.3 MPx. Un alt aspect important este bateria, care pentru un un Smartphone este foarte vitala, aceasta fiind de 2220 mAh, ce ii permite de pana la 3 ore in convorbire si 400 h in stand by.

Orange Fova este un telefon bine construit, care ne ofera un raport echilibrat calitate-pret in ceea ce priveste specificatiile tehnice si un aspect atragator.


PRO
  • Sistem de operare Android KitKat 4.4.4
  • Memorie RAM 1GB
  • Viteze de 4G
  • Memorie interna 8 GB
  • Card MicroSD pana la 32 GB

CONTRA
  • Baterie nedetasabila
  • Lipsa Gorilla Glass

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Orange Roya black


rating 4 din 5

4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Orange Dive 30


rating 3,86 din 5

7 review-uri
57% dintre utilizatori recomanda

Orange Dive 70


rating 4,75 din 5

4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3