Orange Neva 80

Orange Neva 80


  rating 4,27 din 5
punctaj obtinut
din 26 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

ruscatalinmarius despre Orange Neva 80


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

-Ecran FHD lizibil, tratat oleofob, Android Marshmallow 6.0.1, procesor octa core Snapdragon 617 puternic si stabil ajutat de cei 2GB RAM(4x1,5;4x1,2...cele 4 nuclee de 1, 2 functioneaza mereu,de obicei la ~900mHz, iar cele de 1,5gHz doua functioenaza, iar celelalte doua in pauza,facand cu schimbul,pentru conservare de energie si mentinerea temperaturii optime probabil), camere foto foarte bune, dar cu slabiciuni la filmare in FHD pe lumina slaba,insa pe 720p se descurca.Design frumos,inspirat de la iPhone.Marginile se simt putin,,Edge".Carcasa de aluminiu gri cu butoanele de power si volum tot din aluminiu, rezistente. Semnal Wi-fi si GSM bun.


CONTRA

Touchscreenul m-a distrus,in partea de jos functiona dezastruos, era un chin sa trimit mesaje, unele taste nu functionau pana nu le apasam de 4-5 ori(am incercat 4 tastaturi ca sa fiu sigur ca nu e un bug si la fel era la toate).

Butonul de power m-a disperat si el functionand cand vrea si cum vrea, eu apasand in disperare pentru a inchide/deschide ecranul, sau apasam, inchidea ecranul si apoi il deschidea imediat fara sa fac nimic...era foarte deranjant mai ales cand ma grabeam.

Microfonul dezastruos de prost si slab.In inregistrari se auzea un zgomot ca niste greier, iar in apeluri trebuia sa ridic tonul si sa repet de mai multe ori ce incercam sa spun.

In final,bateria de 2540mAh am reusit sa o descarc in 2 ore la o utilizare intensiva, dar la utilizare usoara tinea cateva ore, pe scurt, tinea foarte putin,iar procentajele ei erau haotice,se incarca 20% in cateva secunde si viceversa.

OS-ul ingreunat, dar din fericire pot fi dezactivate toate aplicatiile preinstalate de Orange, acesta ramanand aproape un Android 6 stock. Cateva probleme la unele animatii din Dialer si aplicatia de ceas, dar se rezolva setand din optiunile de dezvoltator animatiile(toate) la 0.5. 

Am incercat si Hard Resetul sperand ca se vor rezolva, dar debeaba,cei de la service mi l-au trimis exact la fel, doar ca resetat din nou,inapoi.

Ecran cu Dragontail(echivalent cu Gorilla Glass 3) nu mi s-a parut sa aiba avand in vedere ca mi s-a ciobit usor habar n-am de la ce si mi s-a spart de dauna totala nemaifunctionand cand l-am scapat de la 15 cm de beton.(recunosc ca nu invinuiesc producatorii ca n-au facut din fier ecranul,dar ma asteptam la o rezistenta putin mai mare totusi...asta am patit-o acum de doua zile)

Personal am ramas profund dezamagit de acest telefon,avand in vedere ce promitea.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Orange Dive 73 16GB Dual SIM Black


rating 5 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Orange Dive 72


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Orange Dive 71


rating 4 din 5

4 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3