Orange Yomi
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Robert despre Orange Yomi


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Orange pune la dispozitia clientilor un smartphone entry-level sub brandul propriu. Orange Yomi este un smartphone destinat celor ce doresc experienta unui smartphone cu sistem de operare Android, fara a fi necesar sa aloce un buget mai mare.

Telefonul are o constructie din carcasa de plastic cu marginile rotunjite, iar impreuna cu dimensiunile mai mici se ajunge la un design ergonomic, Yomi fiind foarte usor de manevrat. Sub ecran se alfa butoanele de navigare de tip capacitiv, pe marginea stanga se afla butoanele de volum, in partea de sus butonnul de on/off si mufa jack audio de 3.5 mm, iar pe marginea de jos mufa tip microUSB pentru alimentare si trafic de date. Pe spatele dispozitivului gasim difuzorul si camera foto de rezolutie 2 MP, neinsotita de flash LED. Fotografiile nu sunt de calitate foarte buna, lucru de asteptat avand rezolutia atat de mica, iar videoclipurile sunt inregistrate la rezolutie 480p cu 20 cadre pe secunda. Yomi nu dispune de camera frontala, astfel ca nu se pot initia apeluri video cu nicio aplicatie.

Orange Yomi dispune de un ecran LCD capacitiv cu panou tip TFT si rezolutie 480 x 320 pixeli, diagonala acestuia fiind de 3.5 inch. Se ajunge astfel la o densitate de pixeli de aproximativ 165 pixeli per inch, rezultand o calitate mai slaba in ceea ce priveste claritatea imaginilor afisate. Versiunea de software preinstalata este Android Jelly Bean 4.2.2, iar datorita Procesorului Dual Core de 1 GHz si memoriei interne de 512 MB, navigarea in meniul si aplicatiile telefonului devine cursiva.

Memoria interna a telefonului este de 4GB din care 2 GB sunt utilizabili, restul fiind ocupati de sistemul de operare, dar aceasta poate fi marita cu ajutorul unui card de memorie microSD de pana la 32 GB. Pentru a avea acces la sloturile de microSD si cartela de tip miniSIM este necesara scoaterea bateriei. Bateria este de capacitate 1300 mAh ce permite o autonomie de pana la 2.8 ore de convorbiri pe reteaua 3G si pana la 6.8 ore pe reteaua 2G si necesita aproximativ 3.5 ore pentru o incarcare de la 0 la 100 %. Telefonul suporta si tehnologia HD Voice ce permite o calitate ridicata a convorbirilor.

Orange Yomi reprezinta o alegere buna pentru cei ce isi doresc un smarphone Android la pretul unui telefon clasic, avand un raport foarte bun calitate/pret . Sistemul de operare Android Jelly Bean sustinut de procesorul Dual Core si de cei 512 MB de memorie RAM permit utilizarea in conditii bune a majoritatii aplicatiilor uzuale.


PRO
  • Procesor Dual core de 1 GHz
  • Slot pentru card de memorie microSD de pana la 32 GB
  • Acces pentru detasare baterie
  • Design ergonomic cu margini rotunjite
  • Compatibilitate tehnologie HD Voice

CONTRA
  • Camera foto de rezolutie 2 MP
  • Lipsa flash LED
  • Densitate mica a pixelilor

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Orange Zuco


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

LG G3S gri


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

LG G3S titan Reconditionat


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru LG G3S titan Reconditionat


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3