Razer Phone 2 64GB Black

Razer Phone 2 64GB Black


  rating 3,8 din 5
punctaj obtinut
din 5 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Adrian despre Razer Phone 2 64GB Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Dacă vrei un telefon cu care să te joci cele mai noi game-uri și, în plus, să te uiți la filme și seriale online, Razer Phone 2 este o alegere optimă, raportul preț-calitate fiind unul foarte bun. Un telefon cu un ecran bine calibrat, cu un sunet excelent și care se mișcă ireproșabil în orice aplicație

Designul este unul special dedicat gamerilor, astfel că marginile sunt bine închegate, iar telefonul are un grip excelent. Nu diferă foarte mult nici față de prima generație, semn că modificările esențiale sunt la interior.

Razer Phone 2 se remarcă, în primul rând, prin ecranul de 5.72 inchi, cu format 16.9, fiind unul dintre puținele telefoane care mai folosește acest format clasic.

Este o soluție excelentă pentru filme, pentru că prezintă imaginea așa cum a fost filmată, fără să o deformeze, și mai ales pentru jocuri, majoritatea game-urilor fiind realizate pentru acest tip de format.

Mai mult, ecranul lui Razer Phone 2 folosește o tehnologie IGZO (Indium gallium zinc oxide) care îl face să consume mai puțină energie, astfel că are o autonomie semnificativ îmbunătățită față de ecranele AMOLEDsau clasicele IPS-uri.

Dincolo de ecranul de 120 Hz, Razer Phone 2 are și un sunet foarte bun, redat de cele două difuzoare stereo cu Dolby Atmos și un DAC 24 bit. Telefonul reproduce joasele la un nivel peste majoritatea flagshipurilor din prezent, iar cu înaltele și mediile se descurcă remarcabil.

La capitolul conectivitate, telefonul stă excelent, cei de la RAZER dotând noul flaghip de jocuri cu un modul 4G+, wi-fi pe 5Ghz, bluetooth 5.0, practic cu tot ce ai nevoie pentru o experiență optimă de Android.

La 509 euro, cât costă la Orange, RAZER Phone 2 este, fără îndoială, un ,,best buy’’, prețul fiind la jumătate față de flaghip-urile Apple, Sony, Samsung, Huawei sau LG.

Este un telefon excelent pentru gameri dar și pentru cei care vor să se uite la filme și pe Youtube la standarde excelente, cu o imagine bună și un sunet pe măsură.

Concluzia noastră – decât să cumperi un middle-range de la Samsung sau Huawei, mai bine alegi acest telefon cu un look original și performanțe pe măsură.


CONTRA

Razer Phone 2 este, la prima vedere, un telefon butucănos, cu marginile groase și butoane de volum micuțe, destul de inexpresiv unui utilizator obișnuit cu flagship-urile de la Apple sau Samsung.

Ecranul nu este un 4K, ci poate mai mult un Full HD ceva mai evoluat, un 3K (2560 x 1440 Pixeli) 

Telefonul se vede bine dacă te uiți frontal la el, însă nu este la fel de performant dacă-l privești din laterale. 

Nu prea ai loc de prea multe jocuri, având numai 64 GB de memorie, însă poți să îi pui și un card suplimentar (microSD, pana la 1TB). Alege unul de foarte bună calitate dacă vrei ca experiența de gaming să fie fluidă.

La capitolul foto și video, nu te aștepta la cine știe ce performanță. Razer Phone 2 se decurcă optim, filmează în 4K la 60 fps, ceea ce este remarcabil, însă calitatea nu este la nivelul flaghip-urilor din 2019. Cu camerele principale 12MP f/1.75+12MP f/2.6, telefonul face poze decente, bine calibrate, însă puțin cam întunecate.


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Huawei P20 Pro 128GB Dual SIM Black


rating 4,41 din 5

16 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A9 128GB Dual SIM Black


rating 3 din 5

2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda

Huawei P10 silver DUAL SIM


rating 4,67 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei P10 silver DUAL SIM


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3