Samsung Galaxy A5 A500

Samsung Galaxy A5 A500


  rating 4,5 din 5
punctaj obtinut
din 2 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Robert despre Samsung Galaxy A5 A500


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Samsung continua trend-ul initiat odata cu lansarea Samsung Galaxy Alpha, iar noua serie A din familia Galaxy aduce schimbari importante in categoria design. Modelul de mijloc, Galaxy A5, prezinta un profil subtire de 6.7 mm si o rama integral metalica cu margini ascutite, ce intaresc senzatia unui telefon “premium”.

La Galaxy A5, Samsung alege un ecran de 5 inch si rezolutie HD 720p de tip Super AMOLED, fiind asigurata de un panou de sticla Gorilla Glass 4. Calitatea ecranului este una foarte buna, continutul fiind perfect lizibil si in conditii de lumina puternica. Capacul spate al telefonului nu este detasabil, astfel ca nu exista acces la baterie, dar se poate introduce un card de memorie microSD prin slotul de pe marginea dreapta, langa cel de nanoSIM.

Camera principala de 13 MP a telefonului realizeaza fotografii de calitate buna, fara suprasaturare a culorilor si permite descarcarea unor moduri suplimentare, cum ar fi modul HDR, util in cazul surprinderii detaliilor din zonele umbrite. Camera frontala suporta o rezolutie de 5 MP pentru a face pe plac impatimitilor de selfie-uri si surprinde multe detalii, insa se comporta mai slab in conditii de lumina scazuta.

Galaxy A5 suporta tehnologia 4G pentru transfer de date la viteze mari, precum si Wi-fi dual band, Bluetooth 4.0 A2DP, radio FM si Wi-fi Direct.

Telefonul vine preinstalat cu Android KitKat 4.4.4 si beneficiaza de functia “Ferestre multiple”, astfel ca se pot rula 2 aplicatii pe ecran in acelasi timp, iar ecranul de 5 inch este destul de spatios pentru ca aceasta operatiune sa fie usor de folosit. Nu am intampinat probleme in aplicatii, jocuri precum Temple Run sau aplicatii uzuale cum ar fi Whatsapp, Facebook etc. functioneaza fara intreruperi, astfel ca procesorul Quad-Core sustinut de memoria RAM de 2 GB este suficient pentru utilizare medie la conditii bune, cu toate ca nu mai reprezinta varful de gama de la Qualcomm de ceva timp.

Samsung decide sa mearga in continuare pe noul concept al design-ului, oferind specificatii foarte bune si materiale de calitate pentru diverse categorii de utilizatori. Galaxy A5 reprezinta calea de mijloc, avand performante foarte bune in majoritatea situatiilor uzuale, autonomie buna a bateriei, ecran de 5 inch nici prea mic, dar nici de domeniul phablet-urilor si marginit de rama metalica, o caracteristica de baza a seriei A din familia Galaxy.


PRO
  • Ecran HD SuperAMOLED
  • Memorie RAM 2 GB
  • Procesor Quad-Core pe 64 biti
  • Rama integral metalica
  • Profil subtire de 6.7 mm

CONTRA
  • Lipsa functie “Fast Charging”

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Xcover 3


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S5 Neo Black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 32GB Black


rating 4,5 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3