Samsung Galaxy Ace 4 White

Samsung Galaxy Ace 4


culoare


Alb Dark gray
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Catalin despre Samsung Galaxy Ace 4 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Asa cum am fost obsinuiti in ultima perioada, cei de la Samsung vin cu telefoane din ce in ce mai performante si placute la atingere. Acest lucru se poate spune, fara ezitare, si despre noul telefon din gama Ace, Samsung Galaxy Ace 4.

Desi la prima vedere poate fi vazut ca un telefon din gama entry level, imediat dupa deschiderea cutiei putem, observa ca nu este deloc asa. Design-ul este robust, ecranul generos si carcasa spate este realizata dintr-un plastic de calitate. Marginea telefonului cu insertie metalica ii da telefonului o nuanta eleganta si este foarte bine incastrata in telefon. Bateria telefonului este de 1900 mAh, ceea ce-i ofera o autonomie de pana la 285 de ore in stand by. Telefonul este compatibil cu micro-sim si poate fi introdus in telefon daca detasam bateria.

Aspectul general al telefonului este realizat in stilul clasic al celor de la Samsung. Butonul cu Touch-Wiz este in partea de jos a ecranului, butoanele de volum sunt in partea lateral stanga, iar cel de blocare ecran/inchidere telefon in partea opusa. Mufa pentru casti este pozitionata convenabil in partea de sus a telefonului, fiind intarita si incastrata in insertia metalica mentionata mai sus. Este un plus foarte mare din acest punct de vedere, daca ai un stil de viata activ si iti place sa te bucuri de muzica.

Telefonul este compatibil cu tehnologia 4G, un display Super AMOLED de 4.3 inch, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli, insa densitatea pixelilor este de 217 ppi. Desi pare putin, telefonul compenseaza acest lucru printr-o luminuozitate crescuta, culorile se vad vii si se pot observa detaliile cu usurinta.

Din punct de vedere tehnic, dispune de procesorul Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 quad-core ce ruleaza pe o frecventa de 1.2 GHz si 1 GB RAM. Conform paginii producatorului, acest processor ar trebui sa imbunatateasca performanta video a dispozitivului, cat si a bateriei. Lucrul acesta se cunoaste imediat, telefonul ruland fara probleme o aplicatie complexa de tip FPS sau strategy. Echiparea sa cu Android 4.4.4, ajuta la utilizarea sa, venind cu cateva modificari fata de versiunile anterioare .

Memoria interna este de 8 GB, insa telefonul poate primi un card de pana la 64 GB. Slotul pentru card fiind comod pozitionat, acesta gasindu-se sub butonul de blocare ecran, dupa ce detasezi carcasa. Nu mai este necesar sa scoti bateria de la telefon, ci va fi necesar un restart pentru a fi detectat.

Camera telefonului nu surprinde in mod deosebit, are doar 5 megapixeli, cu o rezolutie de 2592 х 1944 pixeli, autofocus si blit. Poate sa filmeze la o calitate 720p@30fps, aceasta fiind suficient de performanta pentru o utilizare ocazionala. Camera secundara, asa cum ne asteptam, este mai mica, insa la cei 1.3 megapixeli ai sai, comunicarea in mediul virtual prin video call se poate face fara probleme.

Unul din punctele slabe ale acestui telefon este lipsa senzorului de proximitate, lucru ce poate duce la o experienta neplacuta pentru persoana cu care te vei afa intr-o conversatie telefonica. Cei de la Samsung, au reusit insa sa compenseze aceasta lipsa printr-o blocare a ecranului din mometul in care ai initiat o convorbire. Deblocarea sa, se poate face foarte usor (apare ca si hint), apasand de 2 ori pe ecran.

Galaxy Ace 4 vine sa consolideze piata telefoanelor comercializate de Orange Romania si sa ofere clientilor oportunitatea de a avea un dispozitiv performant ce dispune si de 4G, la un pret accesibil.


PRO
  • Design placut
  • NFC
  • Autonomia bateriei
  • Conexiune 4G
  • Suporta card MicroSD pana la 64 GB
  • Procesorul quad-core Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410
  • Vine in 2 variante de culori (alb si dark grey)

CONTRA
  • Lipsa senzorului de proximitate
  • Lipsa senzorului de luminozitate
  • Rezolutia ecranului

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

stanciu.adrian19 pe 06.07.2015 14:26

  • Foarte bun telefonul l-am achizitionat pe 12 iulie la prelungirea abonamentului la un pret ok pe 2 ani . Contra nimic se comporta foarte bine telefonul pret calitate tot cei trebue unui smartphone dotat .



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Xcover 3


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A3 Black


rating 4,25 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 32GB Blue


rating 4,5 din 5

2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3