Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3


culoare


Alb Negru
  rating 4,48 din 5
punctaj obtinut
din 158 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

George despre Samsung Galaxy Note 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Hardware & design

De la inceput telefonul lasa o impresie foarte buna prin cutia cu imprimeu imitatie de lemn in care vine.

Dupa ce am terminat de rupt toate actipildele de protective si sigiliile in interiorul cutiei avem :

Telefonul ca de obicei in cele 2 invelitori din plastic , Incarcatorul avand 2A 5v , Cablul de date , de aceeasta data Samsung a optat pentru un cablu de date USB 3.0 care se potriveste perfect in mufa schimnbata si ea a telefonului USB 3.0 avand o viteza mult superioara USB 2.0 ajungand la viteze de transfer de pana la 5 Gbit/s fiind bine inteles limitata aici de viteza memoriei telefonului.  Castile care si de data asta sunt tot albe  nu lipsesc din pachet. In plus avem doua perechi de protectii pentru urechi de cauciuc transparent si un cleste care cred ca este pentru scoaterea cartelei sim din telefon si 5 pini negri care nu stiu exact la ce sunt folositi. Bateria este la acest model una generoasa de 3200 mAh . Bineinteles in cutie avem si manualele telefonului in Romana.

Prima impresie cand scoti telefonul din cutie si dupa ce ii dezlipesti actipildele de protective … WOW ce note 2 finisat … displayul mai mare decat al lui note 2 , marginea cu aspect metallic si spatele cu aspect de piele da telefonului un aer de gaget luxury . Dimensiunile lui NOTE 3 sunt :  151.2 x 79.2 x 8.3 mm , greutatea este de 168 g- foarte usor in comparative cu dimensiunile lui.  Sta mai bine in mana decat Note 2 si pare a fi cu adevarat un telefon business class .

Ca aspect noi la NOTE 3 am gasit camera de pe spate iesita mai in relief fata de restul carcasei , ceea ce nu intotdeauna este ok pentru ca se zgarie destul de usor si se freaca de cele mai multe ori de suprafata pe care este asezat telefonul. Difuzorul de aceasta data este asezat in partea inferioara pe muchia telefonului si nu in spate cum ne-a obisnuit Samsung pana acum ceea ce dupa mine este un plus . Stylusul este si acesta schimbat fata de Note 2 acum este unul de forma dreptunghiulara ceea ce iar este un plus pentru Note in sensul ca nu mai trebuie sa fii foarte atent cum il pui inapoi in telefon .  In partea superioara avem si senzorul de IR iar pe partea cu butonul de power avem inca un sensor. Per total este un telefon business dar care imbina foarte bine functionaliotatile multiple sport, foto, video si multimedia avand tot o data un aspect elegant.

 

Butoanele sunt usor de folosit datorita grosimii mici a telefonului.

Displayul este unul de 5,7 inch cu o rezolutie de 1080 X 1920 insumand ~ 336 pixel / inch. Datorita acestui panel Super AMOLED imaginile au o claritate si niste culori uimitoare. Samsung a optat pentru un display mai mare dar care sa incapa intr-o carcasa mai mica decat cea a lui Note 2 care are o latime de 80.5 mm ceea ce uneori din cate am vazut eu poate fi usor enervant , accesul la iconitele de pe marginea ecranului fiind un pic mai complicat sau atunci cand se joaca un joc in mod landscape se poate intampla sa se mai apese din greseala ecranul care este destul de aproape de margine dar ca aspect arata mult mai bine decat Note 2.

 

Calitatea sunetului in timpul convorbirii este buna , volumul boxei pare a fi mai puternic datorita pozitionarii pe muchia telefonului in partea de jos Microfoanele cele 2 unul pe muchia de sus si unul pe muchia de jos ala telefonului fac o treaba buna in timpul convorbirii dar si atunci cand telefonul este utilizat pe post de reportofon , dar la acest aspect voi reveni mai tarziu.

Link prezentare video : http://www.youtube.com/watch?v=Xz0Mf7dBfTQ

 


CONTRA

Uneori este greu sa deschizi o aplicatie care se afla aproape de marginile ecrnului se poate sfarsi aceasta actiune prin a da pagina .. Avand marginile atat de subtiri se intampla uneori sa apesi pe ecran fara sa iti dai seama si poti face zoom pe ceva fara ca sa vrei asta . Camera de pe spate care este mai proeminenta decat restul carcasei se freaca de suprafetele pe care asezi telefonul si in timp se zgarie .Plasticul cu aspect metalic de pe margine nu este foarte bine finisat. Cartela sim este un pic dificil de scos.


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Alpha Silver


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha Silver

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Note 4


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3