Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3


culoare


Alb Negru
  rating 4,48 din 5
punctaj obtinut
din 158 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

George despre Samsung Galaxy Note 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Camera acestui Smartphone fata de cele de pana acum este inbunatatita avand 13 MP fata de cei 8 MP cu care ne-a obijunit Samsung pana acum. Pozele facute cu aceasta camera surprind intr-adevar mult mai bine imaginile pe lumina scazuta sau noaptea afara doar cu lumina ambientala . Pozele facute in timpul zilei nu m-au impresionat foarte tare , dar pe segmetul de smartphone sunt ok .  Impresioneaza camera prin multitudinea de optiuni de fotaografiere cu care vine softul acestui telefon. Un alt plus ar fi si fotografierea dual shot acum putand face poza si cu camera din fata si cu cea din spate simultan.

Rezolutia la care am facut poze este de : 4128 x 3096 pixels ( 13 MP) care este si rezolutia maxima a acestui device. Functia de autofocus este folosita in toate cele 3 poze si dupa cum se observa a reusit sa scoata poze clare. Zoomul este unul digital de max. 4X.

Imprsionant la acest model sunt modurile de fotografie :

Auto, Sports (pentru tinte in miscare), Surround Shot ( 360*360 grade sferic dar este un pic mai dificil sa efecutati o astfel de imagine avand in vedere ca trebuiesc facut in jur de  36 de poze adiacente ), Panorama ( 270 grade foto ) , Eraser ( se pot scoate obiecte din imagine ) , HDR ( poze cu culori mai accentuate ) , Golf ( este efectul in care personajul sta pe log si iese crosa in mai multe ipostaze ) , Poza animata ( surpinde cateva carde si face o mica animatie – se poate lucra pe poze si lasa decat anumite obiecte sa se miste ) , Drama ( personal imi place acest mod de fotografiere dar este un pic dificil de realizat – trebuie cadrul sa fie fix , doar obiectele din poza sa fie in miscare – poza va contine acelasi cadru dar cu pozitii diferite ale obictului / persoanei in aceeasi poza , foarte bun pentru sporturile extreme) Sound & Shot ( poze cu sunet ) , Best face ( deja binecunoscut de la modelele mai vechi – se alege cea mai reusita fata pentru o poza , aleasa din mai mule poze facute consecutiv ) , Best photo ( cea mai buna poza dintr-o succesiune de poze facute in rafala )  si  Beauty face ( poza de buletin inbunatatita ). 

Pe parte de video NOTE 3 inregistraza in rezolutie de 2160p la 30 fps si in rezolutie de 1080p la 60 fps , fiind mult superioara mai vechiului NOTE 2. Si inregistrarea in slow motion este inbunatatita ajungand la o rata de 1/8 din miscarea normala , bine inteles la o rezolutie mai mica . Se pot face si poze cu intarziere pana la 10 secunde – bun pentru momentele cand un gasiti sa va faca cineva poza sau un vreti sa folositi front facing camera , care si aceasta are o rezolutie de 2 MP si face inregistrari video la rezolutia de 1080p la 30 fps.


CONTRA

Ca minusuri se mai poate lucra inca la aplicatii ( s-a blocat dupa un timp lasata pe mod camera fara a face nimic . dar cred ca este un bug ceva de rezolvat ).

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Alpha Silver


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha Silver

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Note 4


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3