Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3


culoare


Alb Negru
  rating 4,48 din 5
punctaj obtinut
din 158 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Bogdan despre Samsung Galaxy Note 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Noul Samsung Galaxy Note 3 pastreaza acelasi design ce a oferit seriei Note propria identitate.Note 3 aduce mai mult cu prima generatie decat cu Note 2 care era mai rotunjit.

Note 3 este in mare parte facut din plastic dar cei de la Samsung au deghizat in mod intelligent finisajele unor elemente ceea ce ofera telefonului un design premium.

In ciuda marimii sale, telefonul nu este greu si se potriveste destul de bine oricarui buzunar.Cu toate acestea inca este destul de greu de folosit cu o singura mana, totusi cei de la Samsung au incercat sa gaseasca o solutie privind acest aspect.

In comparatie cu Note 2, Note 3 este mai subtire (8.3 mm vs 9.4 mm) si mai usor, 186g fata de 183g.

Sigur, pentu cei care au o mana mica este aproape imposibil de operat dar pentru utilizatorii de “phablet” are marimea potrivita. Telefonul ofera destule optiuni de redimensionare a elementelor ceea ce imbunateste operarea telefonului cu o singura mana.

Noul S Pen a primit un update ce ofera posibilitatea utilizarii telefonului doar cu ajutorul acestuia.

In partea din fata, deasupra display-ului de 5.7” pot fi gasite camera de 2 MP capabila sa filmeze la o rezolutie de 1080p, senzorul de proximitate, senzorul de lumina si senzorul de miscare ce este respnsabil pentru toate “air gestures”.

Partea laterala a celeai de-a 3-a generatie Note nu ofera nimic deosebit, butonul de pornire/blocare pe partea dreapta si butoanele de control a volumului in partea stanga. Totusi butoanele de control a volumului putea fi amplasate putin mai jos pentru o mai buna accesabilitate.

Note 3 este primul dispozitiv echipat cu USB 3.0 folosind versiunea “micro” a portului.Conexiunea este alcatuita din doua parti – una ce este compatibila cu microUSB 2.0 si una care are pini aditionali ce ofera o viteza mai mare de transfer a datelor. De asemenea in partea de jos mai pot fi gasite compartimentul S Pen, unul dintre microfoane si grila de difuzoare.

Noul Galaxy Note 3 reprezinta un dispozitiv pilot al celor de la Samsung. Acesta are un display full HD, de altfel in conformitate cu trend-ul de pe piata. Ecranul este mai mare decat la generatia precedenta, are cu 0.2 inchi ajungand astfel la 5.7 inchi.

Noul full-HD Super AMOLED display ce vine cu o rezolutie de 1080x1920 ofera o densitate a pixelilor de 386 per inch. Acest display se afla pintre cele mai bune de pana acum. Textul, imaginile si videoclipurile apar destul de clare cu culore vibrante.

Singurul lucru negativ poate fi faptul ca, culorile par a fi putin suprasaturate.

La fel ca si Samsung Galaxy S4, Note 3 ofera asa numitul Adapt Display ce ajuta la optimizarea culorilor in functie de lumina abientala.Poti alege unul dintre modurile manuale (Dinamic, Standard, Professional Photo si Film) sau modurile automate daca optezi pentru folosirea Adapt Display.

Samsung Galaxy Note 3 ruleaza pe Android 4.3 Jelly Bean, dar probabil va primi si noul Kit Kat al celor de la Google. Propriul UI al celor de la Samsung , TouchWiz Nature UX, include o serie de aplicatii customizate ce ofera o interfata mai subtire.

Samsung Galaxy Note 3 vine echipat cu un procesor Samsung Exynos 5 Octa 5420 care este in esenta un set de doua procesoare quad-core , un quad-core de 1.9GHz Cortex A15 si un quad-core de 1.3GHz Cortex A7 ce functioneaza impreuna pentru  o optimizare mai buna. Procesorul este ajutat si de cei 3GB de memorie si de o component pentru procesare grafica, Mali T628 MP6.

Experienta navigarii prin interfata este extreme de impresionanta chiar si in modul “Economisire Energie”, toate acestea datorita puterii “de sub capota”. Pe toate durata testarii nu am avut nici o problema legata de lag, pornirea aplicatiilor , rularea jocurilor si navigarea web.

 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Alpha Silver


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha Silver

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Note 4


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3