Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3


culoare


Alb Negru
  rating 4,48 din 5
punctaj obtinut
din 158 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

botond.imre despre Samsung Galaxy Note 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Aici sunt multe despre care putem vorbi. O groaza de idea, aplicatii, ajutor pentru persoane sunt adaugate in noul Samsung Galaxy Note 3. Stiu pentru ca am folosit Samsung Galaxy Note 2 si Samsung Galaxy S2.

Incep cu S-Pen-ul. Prima data cand am vazut deja am fost uluit de ceea ce poate sa faca. Vad ca nu s-a oprit Samsung deloc la inovatii. Super functionalitati integrate cu acel stilou "smart". Air command de exemplu este o functionalitate extraordinara. Pot faca copia screenshot-uri, sa scriu pe screenshot, sa fac notes-uri, etc. Deci o idee grozava. 

Functia de cautare in tot telefon valoreaza milioane. Mult mai usor de cautat orice chestie de care am nevoie. Un ajutor imens la munca de zi de zi.

Ation memo-ul este super. Imi place ca pot copia informatia scrisa, si pot face multe chestii cu informatiile introduse. 

 


CONTRA

Cand vorbesc la telefon, si trebui sa-mi notez ceva, stiu ca exista Action Memo-ul, care este super, atunci cand suntem in tren, cand suntem la metrou, sau suntem in autocar. Dar ce se intampla, atunci cand suntem in masina si conducem. Pentru ca dupa cum stim, totul se intampla atunci cand nu asteptam sa se intample. Deci am avut de multe ori problema ca vorbeam la telefon (cu ajutorul ceasului, sau cu telefonul pe speaker) si a trebuit sa-mi notez ceva. Nu am cum sa deschid action memo-ul mai ales ca telefonul necesita doua maini, chiar si pentru o manipula fara S-Pen, dar cu S-Pen nici nu mai zic. Ar fi grozam sa putem in timpul ce vorbim sa activam o inregistrare de voce. Cu ajutorul unui buton (pe exranul cand vorbim cu persoana respectiva), sa fie un buton (inregistrare convorbire). Memoria telefonului sustine acest lucru cu 32/64 de GB. Deci avem unde sa sctocham lucrurile. Ar fi usor, ar fi grozav. Si ar fi si mai usor.

Multi considera gruparea aplicatiilor o idee buna. Mie nu mi se pare. Inseamna ca am mai putine pagini prin care trebuie sa trec ca sa pot sa gasesc ceva. Dar nu stiu tot timpul (mai ales cand ma grabesc) in ce grupa am pus o aplicatie anume (de ex. S-Voice unde este), trebuie sa caut, si ajung sa caut mai mult timp asa. Deci eu as elimina. Stiu ca face si iPhone-ul dar de ex. (gruparea jocurilor este o idee buna, dar nu si a aplicatiilor, pentru ca atunci cand dorim sa ne jucam pe telefon, pun pariu ca nu ne grabim nicaieri).

Action memo este o idee buna, dar nu-mi place faptul ca nu am mai mult de o singura pagina / action memo. Ce se intampla cand trebuie sa scriu mai multe informatii. 5 numere de telefon. Trebuie sa deschid action memo diferit pentru fiecare. De ce nu pot continua in aceeasi action memo?

Ideea de multitasking este super. A venit deja de la prima tableta Samsung Galaxy Note 10.1. Pe tableta are foarte mult sens, pentru ca avem un ecran pe care putem lucra chiar si cu 3 programe deschise in aceeasi timp. Dar ce se intampla pe telefon? Chiar daca avem un telefon pe jumatate si tableta pe alta jumatate, telefonul nu este destul de mare care fie OK multitasking-ul pe un ecran taiat in 2.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

botond.imre pe 14.11.2013 20:23

Un pic de completare la acest capitol:

Din pacate la capitolul design S-Pen, am mai mult contra decat pro.

Deci iar trebuie sa revin la problema cu elemente ieftine folosite de Samsung. Doar partea de top este un fel de metal, dar restul are un feeling the plastic ieftin. Este pacat, plus ca si manevrabilitatea este mai delicata daca este facut din plastic. Un S-Pen facut dintr-un material mai elaborat, mai puternic ar da un stil separat, plus si cum simtim in mana ar fi mult mai OK.

Plus ca este prea subtire. Deci telefonul este un urias, un "phatbet" (phone/tablet) cu un S-Pen subtirel. Daca tot am o mana mare sa pot sa tin acest "phablet" am mana mare sa tin si S-Pen-ul.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Alpha Silver


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha Silver

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Note 4


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3