Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3


culoare


Alb Negru
  rating 4,48 din 5
punctaj obtinut
din 158 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

moonwalk despre Samsung Galaxy Note 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Acest review este bazat pe experienta utilizarii telefonului (termenul corect este phablet=phone+tablet) Samsung Galaxy Note 3 timp de o luna. Primul lucru la care te gandesti cand iei acest telefon in mana este daca te vei putea obisnui cu el si daca iti va incapea in buzunar. Ei bine pot confirma ca Note 3 incape "la fix" in buzunarul din fata al pantalonilor, atata timp cat nu porti blugi skinny. Designul este pe aceeasi linie cu cel al fratelui mai mic Galaxy S4, model care imi este foarte familiar.

Capacul din spatele bateriei este acum realizat dintr-un plastic mat, cu un model ce aduce aminte de pielea cusuta, adaugand un plus de stabilitate atunci cand telefonul este tinut in mana sau plasat pe suprafete lucioase. Marginile telefonului au aspect metalic. Display-ul Super AMOLED de 5,7" este foarte luminos iar rezolutia de 1080p face ca imaginile si textul sa fie afisate foarte clar (comparativ cu S4 diferenta de luminozitate este evidenta de la prima utilizare). 

Punctele forte ale telefonului sunt urmatoarele:

S-pen - Permite scrierea de notite sub forma de memo precum si alte functii accesibile prin functia Air Command.

Camera foto/video de 13 Megapixeli cu led flash capabila sa faca poze la o rezolutie de 4128X3096 si sa filmeze clipuri la rezolutie UHD (2160p) cu 30 cadre pe secunda. Aici se adauga o multitudine de optiuni in ceea ce priveste efectele ce pot fi adaugate pozelor, stabilizarea video, posibilitatea de a mari calitatea sunetului inregistrat in modul video si diversele moduri de a face poze (hdr, sound&shot;, animated photo, panoramic sau chiar poze surround, etc.) Camera frontala de 2 MP este destinata apelurilor video dar poate filma HD la 30 cadre pe secunda si poate fi de asemenea folosita simultan cu cea principala in anumite moduri cum ar fi dual shot.

Conectivitatea este impresionanta. Wifi (802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth, USB (3.0), IR (poate fi folosit ca si telecomanda universala), NFC.

Playback audio/video - Videoclipurile sa vad superb pe ecranul mare si luminos iar sunetul se aude clar prin difuzorul stereo care este situat pe marginea de jos a telefonului (spre deosebire de telefoanele care au difuzorul pe partea din spate, diminuand considerabil volumul atunci cand telefonul este asezat pe birou).

Senzorii de pe telefon fac posibila navigarea pe pagini web cu ajutorul gesturilor (air gesture), citirea textelor lungi fara a face scroll manual (smart scroll) precum si multe alte optiuni cu care te poti obisnui foarte repede.

Baterie de capacitate sporita (3200mAH) - am incarcat telefonul o data la doua zile atunci cand l-am folosit doar pentru apeluri si trimis/primit e-mail. Pentru toate telefoanele din categoria smartphone bateria poate fi vazuta si ca punct forte si ca punct slab, totul depinde de utilizarea telefonului atunci cand vine vorba de durata de viata a bateriei intre incarcari.

Per total este un telefon cu multe functii care il fac foarte versatil si usor de utilizat.


CONTRA

Pretul ar fi primul aspect care face ca acest telefon sa fie destul de inaccesibil. Sa nu uitam totusi ca este un telefon high-end iar tehnologia incorporata contribuie mult la costul final ridicat.

Marimea. Desi majoritatea persoanelor se vor obisnui cu dimensiunile telefonului, acesta se poate dovedi a fi destul de dificil de utilizat cu o singura mana.

Bateria. La utilizarea intensiva a telefonului (ma refer la jocuri, videoclipuri si navigare constanta pe pagini web, facebook, etc.) bateria nu tine mai mult de cateva ore (5-6), ceea ce este si normal avand in vedere ca sunt utilizate intens memoria, ecranul, procesorul si speaker-ul. Fata de majoritatea telefoanelor de pe piata, Note 3 se comporta excelent la acest capitol datorita bateriei de mari dimensiuni. Pentru a "stoarce" mai mult din baterie este recomandabila activarea modului Power Saving.

Concluzia ar fi ca nu poti spune daca iti place sau nu telefonul pana nu vezi ce poate face pe viu.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy Alpha Silver


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha Silver

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Note 4


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3