Samsung Galaxy S Black

Samsung Galaxy S


culoare


black white
  rating 4,55 din 5
punctaj obtinut
din 133 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Horea despre Samsung Galaxy S Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Am telefonul de 4 zile. Pana acum... super incantat. Mare? Nea! Mie imi place ca e mare. Sa se vada bine alea pe acolo. Acum cand ma uit la un smartphone cu ecran mai mic (gen Hero), mi se pare destul de ciudat. Iconite mici si pizelate. Pe cand aici, mari si la o calitate.... pfoa.

- Display-ul face toti banii. Pai cum se vede. Incredibil!¿ Initial am vrut sa iau o husa fata/spate, dar dupa ce am vazut ca are ecran Gorilla Glass, care nu se zgarie si nu se sparge, am comandat doar pentru spate, husa I Case Pro (e 60 lei, fata de 40-50 cat sunt celelalte). Spatele e mai senzibil. Acolo e carcasa normala. Nimic special la ea. . Si se ataseaza asa bine, ca nici nu o simti. Plus ca are aderenta mai buna si protejeaza de zgarieturi.

- Aplicatii: am bagat vreo 150 de aplicatii in 2 zile. Am mai scos din ele, dar tot mai am vreo 120-130. Sunt pentru tot ce vrei: baterie, 3G, socializare, mail, mess, gps, jocuri, ziare, radio online, vreme, curs valutar,... tot ce vrei si ce nu vrei. In afara de Android Market mai folosesc si programele de la ''''''''http://www.androidzoom.com/''''''''. Au chiar si aplicatie in ''''''''Android Market''''''''. Sunt asemanatoate cat de cat, dar au si unele aplicatii diferite.

- Unele jocuri se vad chiar mai bine decat pe PC (un P4). Nice!


CONTRA

- Micul ''''''''lag'''''''' (din cand in cand se mai blocheaza asa putin) care sper sa il corectez cat de curand.¿ Pentru android 2.1 am gasit ''''''''lag fix'''''''' varianta cu fisierul ''''''''update.zip''''''''. Dar la 2.2 nu mai merge. Pentru 2.2 ar fi varianta cu ''''''''z4root'''''''' si ''''''''One Click Lag fix'''''''' dar la mine merge. Nu pot sa instalez ''''''''z4root''''''''. Trebuie sa mai verific de ce nu merge...

- Bateria! Doar ca problema aceasta este intalnita la toate ''''''''smartphone-urile'''''''', asa ca nu e cine stie ce problema. Ar fi bine sa se faca o bateria care sa tina mai mult, dar pana atunci, ne descurcam cu ce avem. Pe mine ma tine o zi: net, twiter, facebook, mail, sms, sunat, RSS, poze, video... Probabil ca mai incolo, am sa o las mai moale (acum sunt la inceput si trebuie sa vad ce are si ce stie) si probabil ma va tine 2-3 zile. Cine stie. Mai vedem.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Nokia 1616


rating 4,04 din 5

24 review-uri
83% dintre utilizatori recomanda

LG GT405 Black


rating 4 din 5

22 review-uri
77% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3