Samsung Galaxy S Black

Samsung Galaxy S


culoare


black white
  rating 4,55 din 5
punctaj obtinut
din 133 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

dansebastian despre Samsung Galaxy S Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Display mare

Procesor

Multitudinea de aplicatii pe care le poate face

Design

Sistemul de operare

Redare video HD

Filmare HD

¿

¿

Am si eu un Samsung Galaxy S de aproape o luna si sunt foarte multumit de el!

Inainte de a cumpara eram tare indecis eram pus in situatia sa aleg intre Galaxy S si N8 Android VS Symbian. N8 era tentant din punct de vedere al camerei si atat. Asa ca am facut cercetari¿ cat se poate de adanci si comparatii intre cele doua telefoane si am decis Samsung Galaxy S, desi pana in acel moment aveam doar telefoane Nokia (mare fan).

Asadar am intrat pe orange.ro am deschis contul meu si am comandat telefonul, care a sosit in 3 zile. Eram incantat si abia asteptam sa-l tin in mana. In momentul in care am deschis coletul si am vazut acea cutie neagra eleganta a telefonului am fost cum nu se paote mai bucuros.

Si uite asa am inceput sa-l "butonez" nu stiam eu prea multe despre ce si cum poate face acest telefon, dar primul lucru care a sarit in ochi a fost ecranul acela urias si calitatea imaginii, rapiditatea raspunderii la comenzi, ecranul tactil foarte agil si cu raspuns rapid, ce sa mai eram ca si un copil la care i s-a dat o jucarie noua!

Ca si experienta de utilizare, camera foto desi e doar de 5MP face niste poze foarte bune, autofocus, focalizre pe ce vrei tu, smile detection, totusi lipsa blitz-ului se simte atunci can vrei sa faci o poza in zone cu mai putina lumina, dar totusi sa ne amintim ca este vorba despre un telefon nu de¿un aparat foto.

Momoria interna a telefonului meu este de 8GB suficienta pentru a face fotografi, videoclipuri, pentru a pune un film, si pentru a asculta muzica, iar avantajul e ca poti sa o extinzi pana la 32GB care cred ca este mai mult decat suficient.

Legat de standby am incercat sa vad cat ma tine bateria daca ma dau pe net si cat ma tine daca il folosesc doar ca si pe un telefon obisnuit. Asadar daca il utilizam pentru a vizualiza videoclipuri, pt. mail, jocuri, vorbit 30-40 minute, 2-3 sms-uri¿si pt a asculta muzica¿are un standby de maxim 2 zile, iar daca il utilizez doar ca si pe un telefon obisnuit am ajuns chiar si la aproape 5 zile (4d 22h). "Test" efectuat cu telefonul in modul de retea GSM/WCDMA (auto mode). (proprie experienta) se mai pot obtine cateva ore de standby daca se ajusteaza luminozitatea ecranului. Totusi existenta senzorului de lumina¿ pe partea fata a telefonului¿ care duce la ajustarea automata a luminozitatii ecranului este foarte util deoarece cati dintre noi nu au patit sa scota din buzunar un telefon¿ iar lumina solara sa nu-ti permita sa vezi cine te apeleaza sau sa citesti un mesaj.

Wi-Fi-ul merge perfect, o viteza de download prin Wi-Fi foarte buna, incarcarea paginilor de internet atat prin Wi-Fi cat si prin internet mobil foarte rapida, redarea videoclipurilor la calitate HD e ceva exceptional. Sunetul atat prin difuzorul telefonului cat si prin intermediul castilor aflate in pachet este foarte clar. Un plus pt mine mai este si faptul ca bluetooth-ul este compatibil si cu alte marci de telefoane, fara a instala ceva aplicatie care sa permita sa fie vazut de alte telefoane decat cele Samsung. Existenta Android Market este un plus deoarece acolo o sa gaseti orice fel de aplicatie de care ai nevoie.

Sistemul de navigatie pe care il are este destul de precis si merge chiar bine, in comparatie cu alte sisteme incercate¿ de pe telefoane mobile.

Desi nu il am de foarte mult timp sunt foarte multumit de el si descopar pe zi ce trece lucruri noi pe care le poate face acest telefon.

Nu stiu cat de mult so sa va ajute aceste review, eu nu sunt prea priceput in acest domeniu, am facut doar o comparatie cu alte telefoane cu specificatii asemanatoare pe care le-am mai folosit , iar dintre toate acest Samsung Galaxy S este cel mai ok.

Recomand acest telefon¿celor care vor sa-l achizitioneze.

¿


CONTRA

Lipsa blitz

Standby destul e scurt - dar datorita ecranului mare de cxare dispune trebuie sa intelegem de ce ar un standby mai redus.

¿

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Nokia 1616


rating 4,04 din 5

24 review-uri
83% dintre utilizatori recomanda

LG GT405 Black


rating 4 din 5

22 review-uri
77% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3