Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

bogdan despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

E diferenta de la cer la pamant intre vechiul telefon BB si samsung, atat de design, performanta, sistem de operare.
Este destul de mare ce-i drept, insa subtire si foarte usor, materialele fiind de o foarte buna calitate, conferind o buna tinere in mana.
Samsung Galaxy S5 este cu mult peste asteptarile mele, este un telefon durabil si performant. Este rezistent la apa si la praf(IP67 si Corning Gorilla Glass 3), are senzor de amprenta si senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac si o camera exceptionala. Samsung Galaxy S5 este un telefon care se bazeaza pe precedentul Galaxy S4 pastrand caracteristicile de design ale familiei Galaxy S, dar vine cu imbunatatiri de perfomanta superioara.
Samsung Galaxy S5 are un ecran Super AMOLED un pic mai mare decat modelul precedent, de 5,1 inch afisand o rezolutie de 1080p. Sub ecran se afla un buton de home care are senzorul de amprenta.
Samsung Galaxy S5 are destui cai putere sub capota. Telefonul a primit un cip Snapdragon 800, cu procesor quad-core la 2,5 GHz si 2 GB de RAM.
Dispune de o memorie interna de 16 gb din care 4 Gb sunt ocupati cu Android OS, v4.4.2 (KitKat), dar poate fi marita cu pana la 128 gb cu ajutorul unui card microSD. Transferul fisierelor este imbunatatit datorita portului micro usb 3.0.
Smartphone-ul se bucura si de viteza pe Internet, prin WI-Fi 802.11 si 2X2 MIMO, dar si o gama extinsa de LTE cu 150Mbps. Bateria este suficient de puternica, avand 2800mAh.
Cea mai impresionanta caracteristica a telefonului tine de partea de foto a telefonului. Exista o camera secundara de 2 MP si una principala de 16 MP (5312 x 2988 pixels) cu led flash si detectia de faza, intalnita doar pe aparatele foto DSLR. La capitolul video dispune de video stabilization putand filma HDR la 2160p@30fps si 1080p@60fps.

Daca acest telefon este accesorizat de un samsung gear fit, senzatia este una deosebita, e combinatia dintre practic si funny cu acces la tot felul de functii care de care mai interesante.
In concluzie este unul dintre cele mai performante telefoane existente pe piata din Romania care aduce performanta, functii inovatoare si un design deosebit.


CONTRA

Reviewul meu se vrea a fi unul clar pozitiv, singura dezamagire deocamdata fiind capacul din spate al telefonului, acesta fiind din plastic gri, conferind telefonului un aspect de ieftin, dar e o parere pur subiectiva

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

bmazare pe 16.04.2014 19:09

Ai dreptate Andrei:D...probabil a fost o greseala de redactare, este Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801, dar o sa revin cu un review complet la procesor cu detalii si alte teste de benchmark

gutulandrei pe 16.04.2014 13:47

Bun review, un singur comentariu am, sunt sigur ca a fost o greseala de tipar, procesorul este snapdragon 801 modelul cipului AC. In rest totul este bine si sunt de acord ca au stricat aspectul cu acel capac perforat de pe spatele dispozitivului dar partea buna la Samsung este ca poti lua capace modificate 3rd party sau chiar de la ei, ce au alta textura si alt look.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3