Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

roots3 despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Samsung a dotat acest telefon , asa cum e traditita , cum multe "tweakuri" specifice cum ar fi: Multiple Window , AirGestures , SmartPause , SmartStay si unele noi cum ar fi ToolBox si diferitele moduri: EasyMode , PrivateMode , EmergencyMode , etc. Toate sunt interesante dar totusi functionalitatea lor poate fi discutata. SmartStay ( telefonul nu se stinge cat timp te uiti la el )este poate cea mai utila dintre toate , SmartPauze( pune pauza automat la videouri cand nu te uiti ) este uneori deranjanta( in special cand asculti muzica ). Dintre toate modurile cel mai folositor pentru mine a fost DrivingMode care iti ofera posibilitatea sa controlezi functiile principale ale telefonului( apeluri , mesaje , muzica , etc. ) in totalitate vocal.

Sunt un mare fan al aplicatiilor de fitness si un utilizator intens de bratari de fitness si de aceea am ramas placut impresionat de aplicatia SHealth imbunatatita. Gps-ul si pedometrul sunt foarte precise si aplicatia in sine are un design simplist si placut , iar faptul ca iti ofera posibilitatea se a iti contoriza inputul si consumul de calori destul de usor este un plus mare . Un element care nu il consider foarte util este senzorul de puls , intrucat in timpul alergarii ( in cazul meu ) este dificil sa iti iei pulsul si de multe ori stresant intrucat trebuie sa ramai nemiscat.

Performatele puternice , faptul ca ecranul este clar si mare face ca aplicatiile precum GoogleMaps , cele de socializare ( Facebook , Twitter , Viber , WhatsApp ) , cele de mail sa fie foarte placut si usor de folosit , fara probleme de vizualizare sau delay-uri de incarcare.

O alta imbunatatire nu majora dar binevenita ( mai ales pentru utilizatorii veterani de Samsung ) este noul TouchWiz , care desi nu se deosebeste cu foarte mult de versiunea anterioara , este mai prietenos si da senzatia de nou.

O dotare noua interesanta si practica este senzorul de amprenta care ofera o noua forma de securitate , este mult mai comod decat vechia metoda de tastare a parolelor sau a patternurilor si desigur mai sigura.

Un avantaj foarte mare al acestui telefon este faptul ca este dotat cu doua sisteme de comenzi vocale( SVoice si Google Now ) , fiecare cu plusurile si minusurile sale. 

Aplicatia de RemoteControl iti da posibilitatea sa ai un singur dispozitiv universal cu care sa controlezi toate celelalte deviceuri ale tale , alstfel scapi de nevoia de a tine dupa tine o multime de telecomenzi.


CONTRA

Pentru a folosi senzorul de amprenta este nevoie de antrenament , nu functioneaza foarte bine si e nevoie de multiple swipe-uri pentru a iti accepta amprenta. In plus , in afara de a debloca telefonul si de a face plati prin PayPal nu poti face altceva cu acest senzor , astept sa extinda functionalitatea lui si la autentificarea in anumite conturi.

Sunt cateva functii si dotari care nu sunt de mare ajutor si nu prea au sens ( AirView  , senzorul de puls , etc. ) care maresc inutil pretul produsului si astfel scade raportul calitate-pret.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3