Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

bogdan despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Samsung S5 are la dispoziţie un display de 5.1 inch – Super Amoled Full HD cu protectie Gorilla Glass 3 şi densitate a pixelilor de 432 ppi. La interiorul lui S5 se află un

-procesor quad core Snapdragon 801 de 2.5 GHz, cu core-uri Krait 400

- GPU Adreno 330 cu frecvenţa de 578 MHz

- 2 GB RAM LPDDR3, 16 GB stocare din care 4 GB sunt ocupati cu Android OS, v4.4.2 (KitKat), dar asta nefiind o problema intrucat putem folosi slotul pentru un  microSD cu suport pentru până la 128 GB.

    Samsung S5 pastreaza caracteristicile de design ale familiei Galaxy S , dar este mai lung şi mai lat decât predecesorul său, măsurand 8.1 mm în grosime şi cântărind 145 de grame, fiind putin mai gros si mai greu decât S4.  Este destul de mare ce-i drept, insa subtire si destul de usor, materialele fiind de o foarte buna calitate, formatul telefonului este unul plăcut şi atractiv conferind o buna tinere in mana, o aderență datorite si perforaţiilor din spate şi formei de inele de pe margine. Telefonul este rezistent la apă şi praf, iar textura spatelui său seamana usor cu o minge de golf gri inchis J.

    In  partea inferioara, sub capac este slotul microUSB 3.0, capac care dă senzaţia de fragilitate şi tinde să vă stea în cale atunci când aveţi treabă cu acel port.  Butonul Home al lui S5 este destul de rigid. Observăm şi prezenţa unei garnituri protectoare împotriva apei de jur împrejurul corpului handsetului, sub acel capac al bateriei. Samsung Galaxy S5 beneficiază de protecţie IP67 adica poate fi scufundat până la 1 metru adâncime în apă timp de 30 de minute. Parţile laterale ale telefonului sunt din plastic care imita cromul, desi prima data as fi jurat ca sunt confectionate din metal , S5 are marginile ecranului putin ridicate, pentru a proteja si a nu zgaria displayul . Carcasa este fabricată din material plastic, scăzând puţin din alura premium a acestui produs. În partea superioară se afla jackul audio, emiţătorul infraroşu şi  microfon, în vreme ce jos avem portul microUSB 3.0 şi un alt microfon, in stânga se află butoanele de volum.iar in partea dreapta avem butonul On/Off. Toate aceste butoane sunt comode şi au feedback bun.

În spatele telefonului se află camera cu blitzul LED, senzorul pentru puls şi difuzorul care este mono din pacate. În partea din fata descoperim un buton de Home  şi butoanele capacitive de multitasking şi Back. In partea de sus se află sus earpiece-ul, camera frontală, senzorii de luminozitate, proximitate şi detectare de gesturi, plus LED-ul pentru notificări.

La capitolul Diverse intră un accelerometru, senzor de proximitate, barometru, termometru, giroscop, busola, scanner de amprente şi senzor de puls pentru monitorizarea ritmului cardiac. Conexiunea prin Bluetoth asigura si comunicarea cu gear fitul. Calitatea convorbirilor este de foarte buna calitate chiar si cu zgomot ambiental mare.

Are un touchscreen cu rezolutie buna si interfata noua de utilizare TouchWiz, aplicată peste KitKat. Ea aduce un look placut, numeroase cercuri (mai ales în zona de setări), culori în degrade şi noi fonturi. Avem elemente KitKat precum bară transparentă de căutare şi avem şi un nou look pentru multitasking, mai elegant şi mă răsfirat pe ecran. Zona de notificări include acum şi funcţii ca Toolbox, o fereastră plutitoare pe ecran cu câteva funcţii de bază personalizabile sau Multi window, care permite separarea ecranului în 2 părţi şi utilizarea simultană şi interconectata a doua aplicaţii.


PRO

- rezistent la apă şi praf

- hardware puternic

- camera foarte bună

- scanner de amprente

- senzor de puls

- numeroşi senzori

- ecran perfect

- acustică de calitate

- numeroase opţiuni de editare foto

- baterie foarte bună

- multe opţiuni ale camerei

-captură video 4K


CONTRA

- scanarea de amprente şi senzorul de puls nu sunt impecabile 100%

- S voice e inutil

- difuzor mono

- acel uşor lag asociat lui TouchWiz

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3