Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

farkas despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

BONUS Gear Fit, „antrenor“ de incheietura? Este un ceas, in primul rand, cu un ecran tactil AMOLED curbat. Il pui la mana si incepi sa-l controlezi. Stanga-dreapta navighezi, sus-jos citesti notificarile. Inainte de a fi companionul de fitness este un ceas conectat la telefon (prin Bluetooth) care aduce din smartphone notificari precum apelurile pierdute, mesajele primite, mailuri, comentarii pe Facebook etc. Toate astea sunt configurabile din Gear Fit Manager de pe telefon. E, apoi, un ceas dotat cu un senzor care masoara pulsul inimii. Stai nitel nemiscat, nevorbit, iar pulsul ti-e masurat. Sa fie acesta cel mai pretentios tensiometru? Nu chiar. Nu cred ca oamenii se vor inghesui sa cumpere asa ceva doar pentru acest senzor. Dar pentru ce? Este pentru fitness, pentru miscare, pentru ca e un gadget mic care iti arata imediat cat esti de lenes. Gear Fit este un gadget de deschidere. Este pionul ales de catre Samsung pentru a-i imprieteni pe oameni cu gadgeturile purtabile. Si isi face treaba. Gear Fit, pe langa monitorizatul pasilor si timpului alergat, iti monitorizeaza si cat mergi, cat pedalezi, este ca un antrenor de fitness care se pricepe la orice. Atat timp cat se va crea o piata pentru astfel de dispozitive, se vor dezvolta tot mai multe aplicatii.

In concluzie este un informator in cazul in care telefonul iti este in dormitor si tu esti inn bucatarie vei fi anuntat pe bratara ca esti sunat sau alte detalii,daca ai primit instiintari pe facebook,twiter chatOn.,telefonul vine cu tot felu de aplicatii utile si neutile dar cele mai multe sunt acsate pe randul de socializare ,pot sai spun este un telefon sociabil si te socializeaza ,te tine la curent cu informatiile necesare.

enumar cateva aplicatii care vor fi utile pentru orice utilizator a telefonului: facebook,gmail,google+,hangoust, messnger si multe altele care pot fi descarcate cu usurinta din magazin Play sau samsung app.

Galaxy S5 (Android): In ceea ce priveste domeniul de aplicare pura, App Store Android - numit magazinul Google Play -  cu mai mult de 1 milion de aplicatii disponibile. Aceste aplicatii includ tot ceea ce un utilizator de afaceri are nevoie pentru a lua notite, de echilibrare a bugetului, sau vizualizarea si editarea documentelor. 


CONTRA

telefonul de multe ori stand in buzunar ai impresia ca se aprinde de unul singur si apar cateva miscari neplacute,cred ca butonul de blocare este prea usor deblocabil.am observat de nenumarate ori ca telefonul in buzunar isi facea de cap din cauza ca sa deblocat de la buton si naviga singur pe net sau suna de unul singur,cred in final ca trebuia sa ii ofere un buton mai sigur pentru deblocare sau blocare,totusi sugerez tuturor sa isi puna in aplicare aplicati cu glisare pentru siguranta sau scannerul de aprenta 

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3