Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

roots3 despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Un lucru de care putem sa fim siguri este faptul ca Samsung Galaxy S5 este dotat cu elemente hardware de top , poate chiar cele mai bune de pe piata din acest moment. Procesorul (un Snapdragon 801 quad core de 2.5 GHz ) se comporta exemplar si in benchmarkuri , dar mai important in rularea aplicatiilor. Cei 2 Gb de RAM cu care este dotat terminalul sunt mai mult decat suficienti pentru sistemul de operare si orice aplicatie existenta. Procesorul grafic este si el de asemenea foarte puternic si a facut fata cu brio la toate jocurile la care l-am supus ( jocuri foarte solicitante din punct de vedere grafic ) : GTA Vice City , NFS Most Wanted , Shadowgun , Real Racing 3 , etc.

O imbunatatire pe care eu o consider utila este rezistenta la apa si la praf , care poate fi de mare ajutor pentru cei mai neindemanatici si nu numai. Acum nu mai este o problema faptul ca ploua si nu ai unde sa iti adaposteti telefonul. De asemenea ii poate prelungi si durata de viata.

Si carcasa de pe spatele este un plus , este placuta la atingere ,  are aderenta mare si nu raman amprente deranjante pe ea.

Ecranul , are aceiasi rezolutie ca cel al predecesorului sau ( 1920x1080 ), insa este cu 0.1 inch mai mare , deci densitatea pixelilor este implicit mai mica , insa nu numai ca diferenta nu este observabila , din punctul meu de vedere culorile sunt putin mai vii , iar imaginea este mai clara pe S5 decat pe S4 ( nu stiu daca responsabila este partea de hardware sau de software ).

Wi-Fi-ul are viteza foarte buna. NFC - ul poate fi de ajutor in anumite momente  , este o solutie comoda si rapida de a transmite date. Din pacate nu am putut testa vitezele 4G si implicit nici DownloadBooster-ul , insa din testele pe care le-am urmarit este o unealta folositoare pentru descarcarea pachetelor mari de date. O optiune pe care am gasit-o destul de utila este QuickConnect , care te ajuta sa transmiti content multimedia foarte usor de la telefon la multiple dispozitive( PC-uri , SmartTV-uri , etc. ) fara a folosi cabluri de date inutile.


CONTRA

Calitatea materialelor nu este grozava , ma asteptam la o carcasa din metal. Marginile care imita cromul nu sunt deloc estetice , personal nu imi dau senzatia de telefon premium.

Telefonul seamana izbitor de mult cu imbatranitul S4 , din punct de vedere estetic imbunatatirile sunt minore.

Ocazional am mai avut mici probleme cu Wi-Fi-ul , care nu se mai conecta si era nevoie sa restartez telefonul. Este probabil o problema pe care cei de la Samsung o vor rezolva intr-un viitor update.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3