Samsung Galaxy S5 mini White

Samsung Galaxy S5 mini


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 3 din 5
punctaj obtinut
din 1 review
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Catalin despre Samsung Galaxy S5 mini White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Dupa lansarea cu fast a flagship-ului Samsung Galaxy S5, producatorul aduce in atentia noastra un telefon din gama Samsung Mini. Chiar daca se spune ca esentele tari se vand in recipiente mici, in cazul acestui dispozitiv s-au facut anumite compromisuri in ceea ce priveste performanta si configuratia, insa telefonul nu dezamageste.

Deschizand cutia se observa foarte usor ca telefonul este bine construit, beneficiaza de o rama cu aspect metalic foarte placuta la atingere oferindu-i o nota de eleganta. Ca si design nu sunt foarte multe diferente fata de anumite modele Samsung, butonul central, tasta de return in partea din dreapta si tasta de navigare intre aplicatii in partea stanga. Pe lateralul telefonului gasim tastele de volum si tasta de blocare ecran. Mufa pentru casti si cea pentru incarcare sunt pozitionate in partea de sus, respecitv de jos a aparatului, acestea fiind incastrate partial in marginea cu aspect metalic, fara insa sa afecteze design-ul telefonului. Tot in partea de sus a telefonului gasim si portul infrarosu ce poate sa iti transforme telefonul intr-o telecomanda comoda pentru televizor.

Pentru a introduce cartela micro-SIM este necesar sa detasezi carcasa si bateria, iar langa aceasta vei gasi si slot-ul pentru cardul micro SD. Camera de 8MP este pozitionata in partea din spate a telefonului protejata fiind de o margine cu aspect metalic, iar sub aceasta vom gasi blitul si senzorul de puls.

Ecranul Super AMOLED de 4.5 inci cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli surprinde prin calitatea imaginii si prin faptul ca are o densitate a imaginii buna, in ciuda marimii. Faptul ca beneficiaza de setare automata a luminuozitati, acest lucru ajuta in conditii de lumina ambientala slaba sau foarte puternica. Redarea video in conditii HD este foarte placuta, fara blocaje sau alt discomfort.

Din punct de vedere tehnic, telefonul ne surprinde cu un procesor quad-core de 1.4 GHz ajutat de 1.5 RAM. Desi are tendinta sa se incalzeasca in conditii de utilizare intensa, conacest lucru este normal daca tinem cont de specificatiile tehnice si dimensiunea telefonului. Telefonul ruleaza Android 4.4.2 cu interfata deja cunoscuta utilizatorilor de Samsung - TouchWiz UI. Bateria telefonului Li-Ion de 2100 mAh este de ajutor atunci cand folosesti multe functii concomitent, totusi poate fi ajutata de functia “Economisire maxima energie”. Nu o sa ai acces decat la cateva aplicatii basic cum ar fi apel, sms sau browser.

Memoria interna a telefonului este de 16 GB si poate fi extinsa cu pana la 64 GB cu ajutorul unui card microSD. Camera de 8MP nu exceleaza la capitolul calitate, insa culorile sunt vii, plus are capacitatea de a filma la un maxim Full HD 1080p. Mai mult decat atat, exista si camera frontala de 2.1MP pentru selfies care este o camera peste medie cu care poti fi facute si apeluri video.

Samsung S5 mini este de departe cel mai bun telefon din gama Samsung Mini, iar faptul ca vine dotat cu un procesor puternic si cu acces la tehnologia 4G merita pe deplin atentia noastra.


PRO
  • Certificat IP67, rezistent la apa si praf
  • Compatibil 4G
  • Calitatea materialului carcasei
  • Procesor Quad-core 1.4 GHz Cortex-A7
  • Senzor de puls
  • Cititor de amprenta

CONTRA
  • Camera principala de 8 MP
  • Lipsa Gorilla Glass
  • MicroUSB v2.0

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy A3 Black


rating 4,25 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy Alpha White


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Alpha White


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3