Samsung Galaxy S6 32GB Black

Samsung Galaxy S6


culoare


Alb Albastru Auriu Negru

capacitate


128 GB 32 GB 64 GB
  rating 4,5 din 5
punctaj obtinut
din 8 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Alexandru despre Samsung Galaxy S6 32GB Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai asteptate modele lansate de catre compania coreeana.

Odata cu lansarea acestui model, compania Samsung duce la un nou nivel conceptul de smartphone. Puternic, special, diferit, Samsung Galaxy S6 reprezinta un nou inceput pentru telefoanele din seria S. Asa cum afirma chiar producatorul, modelul Samsung Galaxy S6 este un produs suta la suta premium, atat ca specificatii, cat si ca design.

Din punct de vedere al design-ului Galaxy S6 urca in topul telefoanelor care nu se bazeaza doar pe specificatii premium, cat si pe un aspect atragator.

Dimensiunile telefonului Galaxy S6 ofera utilizatorilor o experienta foarte placuta. Acesta se remarca in primul rand prin grosimea de numai 6,8 mm. Pe langa design-ul foarte subtire, S6 are urmatoarele dimensiuni 143.4 x 70.5 mm si o greutate de 138 g.

Galaxy S6 este echipat cu un display de 5,1 inci Super Amoled capacitiv, avand o rezolutie QHD de 1440 x 2560 pixeli la o densitate de 577 ppi. Ajutat de aceste specificatii generoase, ecranul telefonului reda imagini clare si culori vii la o calitate superioara. Ca protectie, S6 vine echipat cu Gorilla Glass 4.

Daca tot am amintit de Gorilla Glass 4, trebuie sa mentionam ca si spatele telefonului, care este construit din sticla, beneficiaza de aceeasi protectie ca cea a ecranului. In ceea ce priveste marginea telefonului aceasta pastreaza acelasi trend premium fiind construita din aluminium.

Pe latura din dreapta a telefonului vom gasi butonul de on/off si slotul in care se introduce cartela nanoSIM. Pe latura inferioara telefonul se regaseste difuzorul telefonului, mufa de incarcare de microUSB 2.0 si mufa Jack pentru casti de 3,5. In partea stanga sunt prezente cele doua butoane de volum. Sub ecran sunt pozitionate butoanele capacitive, intre acestea fiind pozitionat butonul Home care include si cititorul de amprente. La modelul Galaxy S6 nu vom mai intalni slotul de card, insa telefonul vine cu 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare.

Din punct de vedere al specificatiilor tehnice Samsung Galaxy S6 se remarca prin procesorul Octa-Core Exynos 7420, format din doua procesoare Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 si Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57, fiind sustinut de o memorie RAM de 3GB. Telefonul vine cu sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop. Aceasta configuratie livreaza o performanta cu adevarat puternica, ce imbunatateste experienta multitasking si multimedia.

Conectivitatea telefonului ofera viteze de 300/50 Mbps prin modemul 4G Cat6. Pe langa aceasta specificatie, telefonul mai dispune de Wi-Fi 802.11ac dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot. In plus, vom regasi port infrarosu si NFC.

Camera telefonului Galaxy S6 reprezinta un alt punct foarte important. Camera foto e mereu in standby și se pornește super rapid, in 0.7 secunde, apasand dublu-click pe butonul Home. Camera principala are 16 Mpx cu deschidere de 1.9, ce ne permite sa facem poze de calitate ridicata chiar si in conditii de luminozitate redusa, real time HDR, in timp ce camera frontala benficieaza de 5 Mpx.

Un alt aspect foarte important tine de bateria telefonului, vitala pentru telefoanele de tip smartphone. In cazul Galaxy S6 bateria Li-Ion incorporata are o capacitate de 2550 mAh. In plus, S6 are incorpoarata functia de incarcare wireless a bateriei.

Asa cum declara chiar producatorul, telefonul dispune si de functia de incarcare rapida, bateria incarcandu-se de 1,5 ori mai repede decat oricare dintre modelele anterioare.

Prin aspectul, caracteristicile si functiile sale, telefonul Samsung Galaxy S6 este un produs premium care duce spre un alt nivel experienta utilizatorului.


PRO

Rezolutia ecranului QHD

Autonomie ridicata

Camera foto

Materialele premium

Wireless charging


CONTRA

Lipsa slot microSD

Nu se poate detasa bateria

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Gold


rating 5 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S5 4G+


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+

Samsung Galaxy S5 Neo Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 Neo Gold


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3