Samsung Galaxy S6 Edge 32GB White

Samsung Galaxy S6 EDGE


culoare


Alb Auriu Negru Verde

capacitate


128 GB 32 GB 64 GB
  rating 5 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Alexandru despre Samsung Galaxy S6 Edge 32GB White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Impreuna cu modelul Samsung Galaxy S6 a fost lansat si mult asteptatul model Samsung Galaxy S6 Edge.

Noul model vine in intampinarea celor care asteptau ceva inedit si special, gigantul coreean oferindu-le o noua experienta de utilizare a revolutionarului telefon ce vine cu un ecran curbat si construit cu materiale premium.

Samsung a echipat modelul S6 Edge cu un display de 5.1 inci Super AMOLED dual-curve cu o rezolutie de 2560X1440(QHD). Printre caracteristicile ecranului Super AMOLED gasim contrastul puternic cu luminozitate mare, iar culorile vii ne afiseaza imaginea la o calitate superioara, acesta fiind protejat de tehnologia Gorilla Glass 4.

Eranul curbat ne poate fi de folos daca dorim sa atribuim notificari colorate contactelor din lista, astfel, atunci cand telefonul este asezat cu display-ul in jos vom primi o notificare colorata pe marginea ecranului atunci cand contactul personalizat ne apeleaza. Ecranul dual-curve se continua cu o margine din metal cu finisaje de foarte buna calitate.

Spatele telefonului este din sticla, fiind protejat ca si in cazul ecranului de Gorilla Glass 4, ceea ce face din Samsung Galaxy S6 Edge un telefon premium, producatorul Coreean renuntand la materialele din plastic pentru constructia acestui model.

Difuzorul telefonului este asezat in partea de jos impreuna cu conectorul micro-USB si mufa jack de 3.5 mm, pe lateralul din stanga al telefonului gasim butoanele de volum iar pe lateralul din dreapta butonul power. Telefonul se poate folosi cu o cartela nano SIM, slot-ul pentru SIM se afla in partea de sus a telefonului, unde avem la dispozitie si un port infrarosu ce ne ajuta sa controlam posturile TV, astfel telefonul se poate transforma intr-o telecomanda universala.

Butoanele de sub ecran sunt separate de butonul “home” care are functie si de cititor de amprenta, astfel incat se poate folosi in continuare functia pentru deblocarea ecranului cu ajutorul amprentei.

Samsung Galaxy S6 Edge are o greutate de 132 de grame si design slim, cu o grosime de numai 7.0 mm, telefonul fiind construit la exterior doar din sticla si metal.

Telefonul ruleaza sistemul de operare Android Lollipop 5.0.2 cu ajutorul unui procesor pe platforma de 64 biti Octa-Core, format din Quad-Core 1.5 GHz Cortex A-53 si Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57, sustinut de 3 GB RAM si de binecunoscutul procesor grafic Mali-T760, astfel utilizatorii se pot bucura de un telefon de o inalta performanta. Telefonul este valabil cu mai multe variante de memorie: 32 GB, 64 GB sau 128 GB.

Conectivitatea telefonului ofera viteza 4G+ de pana la 300 Mbps, port infrarosu, NFC dar si Wi-Fi in standard ac, DualBand.

Printre punctele forte a telefonului gasim o impresionanta camera foto principala de 16 MP cu aperture F1.9, ce ne permite sa facem poze la o calitate ridicata chiar si in conditii de luminozitate redusa. Real time HDR si o pornire foarte rapida a camerei poate fi facuta printr-un dublu click pe butonul “home”, aceasta pornind in 0.7 secunde, iar camera frontala este echipata cu o rezolutie de 5 MP.

Bateria de 2600 mAh incorporata in telefon se poate incarca acum de 1.5 ori mai rapid fara de modelele anterioare, telefonul avand integrata si functia de Wireless Charging.

Samsung a reusit sa surprinda din nou prin lansarea acestui model, integrand performanta intr-o infatisare eleganta si inedita.


PRO
  • Ecran dual-curve QHD
  • Spate de sticla Gorilla Glass 4
  • Camera: Standby camera si senzor performant
  • Rama metalica
  • Wireless charging integrat

CONTRA
  • Lipsa slot microSD
  • Bateria nu se poate detasa

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

enku11 pe 22.03.2015 10:03

Este foarte bine ca Samsung s-a hotarat sa faca modele premium. Asta il face foarte atractiv si devine rivalul celor de la HTC si Sony din acest punct de vedere.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S6 32GB Black


rating 4,5 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S5 Neo Black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A5 A500


rating 4,5 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3