Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey

Samsung Galaxy S8 Plus


culoare


Black Bleu Orchid Grey Silver
  rating 4,77 din 5
punctaj obtinut
din 86 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Victoria despre Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Au trecut trei săptămâni de când folosesc smartphone-ul Samsung Galaxy S8+ ca telefon principal. Am făcut multe poze cu el, am filmat, am ascultat muzică la căştile AKG oferite gratuit de Samsung şi am testat cât de mult ţine bateria lui la o utilizare intensă.

În cutie veţi găsi telefonul, manualul de utilizare, pin-ul pentru portul micro-USB şi nano-SIM, căştile AKG în valoare de 100 de dolari, adaptorul pentru priză, cablul de date şi încărcare, adaptor USB-C – USB şi adaptor USB-C – micro-USB.

Ambele device-uri (S8 si S8+) sunt protejate de standardul IP68, ceea ce înseamnă că rezistă la praf şi 30 de minute la o adâncime de un metru în apă. Dar să reţineţi că device-urile sunt rezistente la apă, nu sunt utilizabile în apă.

Noul ecran denumit Infinity Display transformă total telefonul, aceasta fiind principalul punct de atracţie la noile modele de la Samsung. S8 are un ecran de 5.8 inci, iar S8+ are un display de 6.2 inci – mult mai lung decât cel de pe S8, dar nu cu mult mai lat, poate fi utilizat foarte bine cu o singură mână – eu am reuşit fără probleme.

Galaxy S8 şi S8+ au ambele un procesor Exynos Octa-Core de 10nm şi 4GB de memorie RAM. S8 vine cu 64GB de memorie internă, iar Galaxy S8+ este disponibil în două variante – 64GB şi 128GB.

Sistemul de operare este Android 7.0, iar o dată cu noul sistem de operare s-au modificat şi multe elemente de design ale interfeţei Samsung. Modificări pe care le veţi observa şi la alte device-uri Samsung ce vor primi update la Android 7.0 – iconiţe noi, font nou, sistem nou de afişare a notificărilor, aplicaţii cu un alt design, modificări în registrul de apeluri, zona de shortcut-uri de sus arată altfel şi multe altele.

Iris Scannerul este metoda promovată intens de Samsung pentru a securiza smartphone-ul, dar mi se pare că este şi metoda care durează cel mai mult să deschidă telefonul. Trebuie să îţi aşezi ochii exact în cercurile desenate pe ecran şi trebuie să te asiguri că ai ochii deschişi mari, nu porţi ochelari de soare sau de vedere şi lumina nu este mult prea puternică. Iris scannerul funcţionează foarte bine şi pe întuneric, senzorul infraroşu nu are probleme cu întunericul, iar ecranul luminează destul de mult în întuneric.

Face recognition mi s-a părut cea mai rapidă şi uşor de folosit metodă de securitate. Nu durează mult să fie setată şi nici nu trebuie să îţi încadrezi faţa într-o anumită zonă, singurele probleme pot să apară dacă porţi ochelari de soare sau şapcă. Eu vă recomand funcţia Face Recognition ca să vă deblocaţi telefonul.

Am încercat să folosesc o poză pentru a trece de Iris scanner şi Face Recognition dar nu am reuşit, deşi am văzut deja două persoane care au reuşit să facă asta + poate faţa mea arată diferit în poze )

 

Camera foto principală are 12 MP cu F1.7 şi este DualPixel. Ca şi calitate a imaginii, nu există diferenţe mari între pozele realizate cu S7 şi cele realizate cu S8. Imaginile ies foarte bine, mai ales în lumină naturală.

Ce mi-a plăcut:

– ecranul Infinity Display

– bateria care ţine mai mult + încărcarea fast charge

– sistemul de securitate Face Recognition

– căştile AKG din pachet

– adaptoarele USB-C din cutie

– protecţia împotriva apei şi a prafului



CONTRA

Deşi modelul primit de mine este culoarea Orchid Grey (violet scrie pe cutie), nu se vede vreo urmă de violet, mov, roz sau orice altă nuanţă de acest tip, smartphone-ul pare doar gri. Modelul pe negru nu prea mi-a plăcut cum arată şi atrage cam multe amprente, modelul cu nuanţe de auriu nu l-am văzut personal, dar modelele pe argintiu şi albastru arată foarte bine.

Bixby este o interfață inteligentă bazată pe voice recognition, dar noua interfață poate înțelege contextul – acționeză împreună cu ecranul smartphone-ului. Bixby poate și să facă traduceri în mod automat și să recunoască produse și locații după poze. Practic, Bixby memorează totul despre tine și învață ce îți place și ce nu, de ce ai nevoie și de ce nu. Dar nu înțeleg rostul butonului special pentru Bixby, mai rău te îmcurcă.


Nu mi-a plăcut:

– poziţionarea senzorului de amprentă

– spatele mult prea alunecos

- butonul special Bixby

– noua interfaţă pentru Android 7.0



 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S8 black


rating 4,33 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Coral Blue


rating 4,86 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S9 Coral Blue

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gold


rating 3,4 din 5

5 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3