Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey

Samsung Galaxy S8 Plus


culoare


Black Bleu Orchid Grey Silver
  rating 4,77 din 5
punctaj obtinut
din 86 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Ionut despre Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Design:

Samsung Galaxy S8+ are un design pe cât de elegant, pe atât de sobru. Partea frontală este acoperită de ecran în proporție de 84%, iar pentru a ajunge la aceste cifre Samsung a renunțat la logo-ul amplasat tradițional deasupra display-ului, dar și la clasicul buton Home. Spatele este de asemenea acoperit cu sticlă protejată de Gorilla Glass 5, iar părțile laterale sunt metalice. Cel puțin în cazul versiunii de test Midnight Black, alegerea culorilor este foarte inspirată, întrucât întregul telefon este negru și are o nuanță mai închisă decât în cazul lui Galaxy S7. În plus, calitatea exemplară a construcției face ca telefonul să fie cu adevărat unibody: chiar și atunci când îl pipăi pe toate părțile, este greu să sesizezi când treci de ecran și ajungi pe spate.

Experienta de utilizare:

Partea bună este că software-ul seamănă acum mai mult cu designul clasic al Androidului, întrucât fundalurile meniurilor sunt albe, iar fonturile sunt mai lizibile. Una dintre noutăți este integrarea în ecran a tastelor pentru home, back și aplicații recente, așa cum procedează toți ceilalți producători de telefoane cu Android, iar tasta home suportă acum și funcția 3D Touch. Samsung a preluat modelul altor producători și a ascuns butonul prin care poți accesa lista completă a aplicațiilor instalate pe telefon.

Funtionalitate:

Sistemul de operare Android 7 este acompaniat de o interfață proprietarț Grace UX, una schimbată destul de mult comparativ cu TouchWiz-ul predecesorului S7. Introduse inițial pe defunctul Note 7, acest noutăți au fost implementate în acest an pe noua gamă Galaxy A Series, iar acum ajunge și pe Galaxy S8+. Partea bună este că software-ul seamănă acum mai mult cu designul clasic al Androidului, întrucât fundalurile meniurilor sunt albe, iar fonturile sunt mai lizibile.

Raport calitate-pret:

Samsung Galaxy S8+ este unul dintre cele mai atractive smartphone-uri de pe piață, însă în același timp prețul său de 3.800 de lei la liber este unul prohibitiv pentru cei mai mulți utilizatori. Tocmai de aceea, raportul calitate-preț nu este unul tocmai favorabil noului model, mai ales că pe piață există smartphone-uri de tip cu preturi mai mici de 3.000 de lei.


CONTRA

Design:

Dimensiunile prea mari reprezintă principala nemulțumire, întrucât telefonul este greu de folosit cu o singură mână.

Experienta de utilizare:

Întrucât sunt realizate preponderent în format Full HD sau 4K, clipurile nu se văd pe tot ecranul în aplicațiile video din cauza ecranului 18.5:9, indiferent că vorbim despre rularea unui MKW sau a unui clip pe Youtube. Desigur, există opțiunea de scalare pentru a mări imaginea pe tot ecranului, însă în acest caz vei pierde din conținutul din părțile de sus și de jos.

Functionalitate:

Chiar dacă telefonul are o priză bună în mâna datorită lățimii mici, degetele mele nu pot accesa treimea superioară a ecranului, adică nici primele două rânduri de aplicații de pe homescreen, nici meniul de notificări. Iar acest lucru reprezintă un impediment în special dacă obișnuiești să butonezi smartphone-ul în drum spre birou sau dacă ai de transportat un bagaj în cealaltă mână.


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S8 black


rating 4,33 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Coral Blue


rating 4,86 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S9 Coral Blue

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gold


rating 3,4 din 5

5 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3