Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey

Samsung Galaxy S8 Plus


culoare


Black Bleu Orchid Grey Silver
  rating 4,77 din 5
punctaj obtinut
din 86 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sandu despre Samsung Galaxy S8 Plus Orchid Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Sunt un fericit tester al noului Samsung Galaxy S8 Plus, SM-G955F 64GB, un telefon care te va atrage de la prima privire. Pentru ca am posibilitatea sa il testez, voi adauga cateva review-uri legate de performantele acetui telefon, care sper sa va fie folositoare.

Din punct de vedere hardware si design, S8 Plus este unul dintre cele mai mari telefoane pe care le-ai putea cumpara, cu un ecran de 6,2 inci, cu un ecran mare "infinity". In ciuda dimensiunilor, 159,5 x 73,4 x 8,1mM , telefonul este foarte placut, cu un design curbat, usor de tinut in mana, are o greutate de doar 173 grame. Ecranul de mari dimensiuni a dus la dispariția fizica a butonului Home din partea de jos a ecranului, S8+ având pe ecran butoanele specifice Android. Exista totusi un buton Home pe display, care reationeaza foarte usor la presiune pe display.

Senzorul de amprenta a fost mutat pe spate, lângă camera principală, inconvenientul este ca pana te obisnuieti cu el, o sa lasi o multime de amprente pe camera Deasupra ecranului se află un difuzor foarte discret, iar pe lângă acesta camera frontală de 8 megapixeli si senzori de proximitate si detecție de iris ,disimulati foarte bine.

Lateralele sunt metalice, ulterior fiind acoperite cu sticlă Gorilla pe față și pe spate. Pe dreapta se află butonul On/Off, pe stânga un buton mare pentru volum și un buton mic ce deschide interfața asistentului Bixby. Camera foto se poate lansa cu o dublă apăsare pe On/Off, iar screenshot-uri se fac cu On/Off și Volume Down.Camera foto este perfect integrata in carcasa, nu mai iese in afara ei, este doar delimitata de o rama ce se simte la deget

S8+ are un display superb , foarte luminos , culorile sunt foarte vii. Aspectul ecranului + Quad HD, împinge rezoluția S8+ la 2960 x 1440 cu 529 pixeli per inch. Acesta promoveaza, de asemenea, Mobile HDR Premium, oferind un raport de contrast mai bun , asemănător cu un televizor 4K HDR. Cu toate acestea, rezolutia este 2K si implicit Full HD ( reglabil in setari).Samsung a inventat 18,5: 9 raport de aspect este ciudat la început, oferind un ecran mai inalt. Dar am constatat ca acest lucru poate să fie un avantaj odată ce am încercat multitasking. Puteți deschide mai multe aplicatii side-by-side și poti citi mai mult pe un ecran, chiar și cu tastatura pe ecran. Spațiul suplimentar este un câștig pentru utilizator și este principalul element “wow” pe care-l veți observa la acest telefon și elementul care atrage imediat privirile.

Carcasa este IP68 ,adică rezistă la praf și la imersiune în apă până la maxim un metru pentru 30 de minute

S8 + este probabil cel mai performant telefon de pe piață în acest moment, având în vedere că folosește un chipset de ultimă generație - 10nm chipset octa-core . S8 +are o putere de ultimă generație sub carcasa , pentru a se potrivi unui exterior futurist . Cipul este mai mic , mai rapid si mai eficient energetic , crescand durata de utilizare a bateriei. In utilizare normala, bateria tine cam doua zile. S8+ a scos în testele cu PCMark for Android o autonomie de 12 ore și 14 minute, o cifră foarte mare.

Opțiunea de filtrare a luminii albastre, apărută cu Android 7, este prezentă și la S8+. Vă recomand să o utilizați cu programare la orele serii, este mult mai odihnitoare pentru ochi.

Telefonul integrează și tehnologie Always-On Display, prin care telefonul afișează permanent ceasul și câteva notificări.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S8 black


rating 4,33 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Coral Blue


rating 4,86 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S9 Coral Blue

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gold


rating 3,4 din 5

5 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3