Sony Ericsson C905

Sony Ericsson C905


  rating 4,27 din 5
punctaj obtinut
din 291 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

19V23 despre Sony Ericsson C905


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Drept sa spun eu nu am un astfel de telefon, dar de curand am mers cu un prieten sa-si cumpere telefon. Unul mai nehotarat de fel. Ce e de nehotarat in alegerea lui Sony Erricson C905??? Practic telefonul striga dupa tine, sa iasa de pe raft nu altceva Adica tre sa fii nebun sa nu-l cumperi. Nu e vreun telefon extraterestru cum au tot aparut acum, dar numai cand spui camera de 8,1 Mp iti inchipui ca esti in drumetie si faci o poza Crucii de pe Caraiman¿ demna de Pietro Mastruzo! E camera d-aia desteapta, care nici nu se uita la tine daca stai imbufnat! Dar de ce ai sta, daca posezi un astfel de telefon?Noo?Ai stabilizator de imagine, poti sa faci fotografii cand sari cu coarda elastica, atat e de tare!! Sau poti sa iti suni bunica cardiaca in timp ce sari cu parasuta - pentru ca ai video calling de inalta calitate¿ (desigur, daca iti iubesti bunica, nu e indicat) Si gandeste-te cate poze poti stoca in 8 Gb - pentru ca atata memorie poate suporta. Conectivitate wirelles, bluethoot, usb - traiasca diversitatea! Poti sa stai pe mess cu prietenii fara sa stai la birou, poti sa hoinaresti pe net cat vrei tu, daca ai blog poti sa bloguiesti pana nu mai poti chiar in confortul canapelei Poti sa urmaresti programe tv, daca nu esti acasa. De ce sa mai chiulesti de la scoala/serviciu cand poti urmari serialul sau meciul chiar sub banca/birou.(dar mare grija la profesori/sefi)

Daca iti faci griji de baterie, nu te ingrijora, e Li-Ion si te tine pana la 360-380 ore in standby. Dar ce stand-by, crezi ca o sa il mai lasi din mana? Asa o sa trebuiasca sa te multumesti cu 9-10 ore de timp de vorbire! In continuu!!

Una peste alta, e un super telefon, pe care sper sa mi-l iau si eu in curand. Sau poate sa i-l fur amicului meu..?? Nu, mai bine imi iau din Orange Shop : 1. E la super-oferta 2. La inchisoare inca mai au telefoane cu cartela!

Spor la orange-shopping!

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

shirokami pe 23.02.2010 22:03

hihihihihihihi.Bv pt vorbele haioase. Vorba aia viata de-aia o traim sa radem si sa ne bucuram de ea.O singura rugaminte....in eventualitatea in care nu ati acaparat dvs telefonul iar prietenul dvs scanceste si el dupa un minut doua in care sa il utilizeze, un pic mai multa grija in alegerea stelutelor la capitolul experienta utilizare.Bafta in achizitionare(sper ca nu v-ati razgandit in privinta celeilalte variante.O fi el prieten dar cred ca nu i-ar placea)



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Monte S5620


rating 3,93 din 5

14 review-uri
78% dintre utilizatori recomanda

Orange Boston


rating 4,15 din 5

62 review-uri
85% dintre utilizatori recomanda

Nokia C5


rating 3,78 din 5

36 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3