Sony Ericsson C905

Sony Ericsson C905


  rating 4,27 din 5
punctaj obtinut
din 291 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

shirokami despre Sony Ericsson C905


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Continuare 2.Incerc sa acopar toate aspectele telefonului in vederea informarii exacte a celor interesati sa achizitioneze un astfel de telefon(eu unul nu am amvut aceste date)

pENTRU INCEPUT O CORECTARE:LA PRIMUL REVIEW AM SPUS CA SUNT IN A 5-A ZI....GRESIT:A 6-A ZI SUNT TOATE SANSELE CA TEL. SA TINA INTREAGA ZI.(NU CRED CA BATERIA VA REZISTA SI PT CEA DE-A 7)SCUZE AM CALCULAT GRESIT.

POZELE IES CAM ASA:

1 cu smile recognition telefonul asteapta intradevar ca subiectul sa zambeasca si apoi face poza. Are dezavantajul asa cum am mai spus de a se anula cu aceasta optiune stabilizatorul.Poza iese un pic miscata.

2Blitzul este ft bun.Pozeaza bine pana in coltul celalalt al camerei in coditii de vizibilitate zero(intuneric total), sau chiar si din capul scarilor pana la etajul inferior(cca 7m)

3Pozele odata salvate in computer se pot mari pana la 800% si de abia de aici imaginea incepe a se vedea pixelata.Pentru comparatie pozele facute cu k800 sau samsung d900i ce au camera de 3.2 respectiv 3 megapixeli pot fi marite pana la 350% pana a incepe sa se vada imaginea pixelata in acelasi grad........De asemenea mai are o optiune de a face in cca 2 sec 8 poze si iti si indica poza cea mai reusita.Toate pozele sunt de 8mp dar din nou fara stabilizatorul activat.(ft putin miscata daca subiectul se afla in miscare)Optiunea e ideala de exemplu in a poza un peisaj din masina/tren(atunci cand ti se interpun intre camera si obiectul viat masini stalpi etc)

RADIOUL: am vazut critici cum ca radioul nu functioneaza...Gresit. Cere intradevar ca virgula,castile sa fieconectate dar functioneaza perfect.

Functia instalata de Walkmate.........puteti verifica si pe alte site-uri nu functioneaza pentru acest model.(De pornit porneste dar.....poti sa dai ocol Pamantului ca tot 0 pasi iti arata ca efectuati)

BLUETOOTH:Functioneaza repede chiar si cu alte modele ale altor firme, singurul incovenient este ca pentru transferul unor fisiere multiple, este necesar acordul tau de fiecare data.

COMUNICARE CU COMPUTERUL: minunata doar introduci cablul de date alegi optiunea stocare masiva iar computerul il vede ca pe o noua partitie

REVENIND LA ACORDAREA NOTEI PERSONALE (REIESE ASTA DIN TOATE CELE TREI POSTARI) EU ACORD NOTA 10(PT FUNCTIA DE CAMERA CU TELEFON; CEI CE VOR SA NAVIGHEZE PE INTERNET SAU SA DESCARCE APLICATII SA SE MAI INTERESEZE EU UNUL MA ABTIN)

DACA ATI CITIT PANA AICI ( EVENTUAL SI PRIMELE DOUA PARTI ALE REVIEW-ULUI) ATUNCI VA MULTUMESC EVENTUAL POATE SI NOTATI FAVORABIL ACEST REVIEW-(SCUZE DAR IMPARTIREA IN TREI¿ NU A FOST INTENTIONATA)

ASTEPT COMENTARIILE DVS

¿

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

andyyy pe 14.04.2010 19:05

Dupa parerea mea, un telefon exceptional pentru raportul calitate-functii/pret. Se regasesc functii considerate pana nu de mult "de top", cum ar fi Wi-Fi sau GPS. Am avut ocazia sa folosesc unul pentru o perioada scurta, si pot spune ca m-a uimit. Fara indoiala, intentionez sa-mi cumpar.

¿

nemierlitoru pe 14.03.2010 10:09

sal...observ aici ca se discuta foarte mult despre functia aparatului foto...insa nimic despre functia de gps...cei care aveti acest telefon..puteti posta cateva pareri despre el...cum se misca, functioneaza...cu ce alte programe poate fi rulat? sunt interesat de achizitionarea acestui telefon dar inainte de a-l lua vreau sa stiu parerea celor care il au despre functia GPS.

shirokami pe 05.03.2010 07:31

@auricavio: da, voturile nelogatilor nu conteaza

@dark_gothic: multumesc

@madyxx2002: pachetul in care l-am luat eu nu includea si tripod, poate il gasesti separat la orange, daca nu, oricum il gasesti pe site-ul SE, la accesorii

auricavio pe 04.03.2010 18:18

Voturile de la reviewuri trebuie primite de la utilizatori logati nu?

dark_gothic pe 04.03.2010 04:16

Am citit toate partile review-ului, bn scris si punctat, acel "senzor" de care zc, este un accelerometru gravitational, K850i are si un joc cu o minge, bazat pe "senzoru" asta. Apreciez efortu tau si te felicit.

madyxx2002 pe 03.03.2010 19:46

este un telefon reusit mai ales ca cei de la orange iti da si tripod sa faci poze clare



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Monte S5620


rating 3,93 din 5

14 review-uri
78% dintre utilizatori recomanda

Orange Boston


rating 4,15 din 5

62 review-uri
85% dintre utilizatori recomanda

Nokia C5


rating 3,78 din 5

36 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3