Sony Ericsson C905

Sony Ericsson C905


  rating 4,27 din 5
punctaj obtinut
din 291 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

mihai despre Sony Ericsson C905


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Primul lucru care atrage la acest telefon este producatorul SE care are un renume printre utilizatorii de mobile: rezistenta in timp, calitatea materialelor, durata bateriei si functionalitate pentru clasa de utilizatori careia ii este destinat.

Telefonul este destul de maricel pentru un slide, dar si asta este o caracteristica a produselor SE.

Pe partea din fata sunt 13 butoane: pentru navigare meniu, scurtaturi, apelare inchidere, accesare si intoarcere si pt deschidere poze.

In partea dreapta a telefonului se gasesc 2 butoane, care au functia de afisare a starii telefonului sau de a regla volumul sau pt zoom, apoi mai exista un buton pentru redarea ultimilor fotografii, inca un buton pentru schimbare mod foto sau video si un buton pt fotografiere.

Pe partea stanga a telefonului se afla mufa comuna pentru incarcator/casti/cablu date si slotul pentru cardul m2.

Prin glisarea telefonului se pot accesa tastele numerice 0-9.

Principalul atu al acestui mobil Se este reprezentat de camera de 8.1 mp efectivi care are multe functii printre care si face recognition (poate capta pana la 3 fete intr-un cadru), smile shutter si setarea cadrului in care este facuta poza, tipul de lumina, setare exposure si multe alte caracteristici standard. Telefonul este echipat cu 2 blit-uri: unul foarte puternic de tip Xenon pt foto si unul LED pentru filmare. De mentionat este si faptul ca telefonul detine un al 2 lea microfon pentru filmare cu sunet stereo si ca formatul video este .mp4; cand se acceseaza camera foto sau video se aprind cu o lumina albastra butoanele care pot fi folosite in acest mod.

Alte lucruri care trebuie avute in vedere despre acest telefon ar fi prezenta WiFi (cu suport DLNA - pentru echipamentele compatibile), GPS cu suport Asisted-GPS.

Acest telefon poate fi folosit si pe post de telecomanda prin Bluetooth pentru: Presenter, Mediaplayer, Desktop.

Restul functiilor specifice telefoanelor SE cum ar fi trackID, Photo Mate, World clock, VideoDJ, PhotoDJ, Music Dj sunt deja cunoscute.

Telefonul mai este dotat si cu accelerometru, care poate fi folosit pt poze si filme (shimbare verticala cu orizontala) dar si pt anumite jocuri.

¿

Deci este un telefon Best-Buy la ora actuala

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

admin pe 01.03.2010 16:11

Daca gasesti acel review, te rog sa il postezi aici(link-ul). Noi nu incurajam posarea de review-uri copiate sau plagiate.

grigoregrigore pe 27.02.2010 20:27

intrebare intrebatoare.....am vazut un fisier video pe youtube la un review in limba engleza si erau exact cuvintele astea.....gresesc? revin cu un comentariu dupa ce regasesc fisierul .Cred ca nu gresesc daca spun ca ati facut traducerea mot a mot.Nu ar fi gresit dar acel review e unul reclama gen cumparati telefonul.Nu prezinta si minusurile.Ori noi cei care vrem sa ne luam telefonul exact asta cautam:pareri despre plusuri si minusuri.Sper sa nu ma insel dar am avut senzatia de deja vu cand l-am citit.Asta ar fi singura explicatie. Ca l-am mai vazut. Mii de scuze daca nu e asa....daca nu regasesc review revin cu scuze:PROMIT

shirokami pe 25.02.2010 13:53

Imi cer scuze poate gresesc si deci ma corectati dvs

trei fete prin face recogn.? Nu am decat de o saptamana si ceva tel dar sincer am incercat chiar sa prind mai mult de o fata (a mea si a sotiei....jumatate de ora am tot facut poze in diferite grade de luminozitate, cu telefonul orientat direct spre noi sau in unghiuri diferite si nimic) Ce nu stiu? precizez ca am incercat asta vazan raspunsuri ale diferitilor utilizatori la intrebarea referitioare la exact acest aspect. Stiam din specificatiile tehnice tot de trei si am incercat sa verific inainte de a putea sa contrazic predecesorii.

Va multumesc

¿



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Monte S5620


rating 3,93 din 5

14 review-uri
78% dintre utilizatori recomanda

Orange Boston


rating 4,15 din 5

62 review-uri
85% dintre utilizatori recomanda

Nokia C5


rating 3,78 din 5

36 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3