Sony Ericsson ELM Black

Sony Ericsson ELM


culoare


Black Rose
  rating 4,1 din 5
punctaj obtinut
din 87 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

S despre Sony Ericsson ELM Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

- Wi-Fi, aGPS, Facebook. le are si le utilizeaza foarte bine. mai mult de atat nu am ce sa spun. eu am schimbat doar browserul. nu ca cel vechi avea ceva dar m-am obisnuit cu opera.

- interfata placuta. am citit in diferite review-uri cum cai nterfata ar merge in reluare. nu am patit acest lucru. pot sa spun ca merge chiar uns. are acel feeling clasic de sony ericsson.

- sunet. desi mai jos am insirat o lista impresionanta de "contra"-uri, pot sa spun ca la capitolul sunet sony nu a facut nici un compromis. nu exagerez cand spun ca d.p.d.v. audio acest telefon e HD.

- OS proprietar (java). asta inseamna ca, oficial, nu e smartphone. in orice caz sistemul functioneaza bine si nici nu are aere de diva. PS: "smartphones are for stupid people"

- display decent. 2.2in sau 5.6mm. e suficient. nu se compara cu majoritatea tabletelor cu touchscreen dar isi face treaba bine.


CONTRA

- design "diferit". in realitate nu e chiar atat de chipes.

- camera de 5MP e buna atat timp cat e lumina multa si preferabil naturala. in casa/birou pozele vor iesi cam urate. acest lucru se schimba in lumina soarelui, ele ies de o calitate destul de buna.

- materiale ieftine. cand pui mana pe el simti ca au facut un compromis cei de la SE. desi tastatura e relativ ok, spatele (carcasa) e facuta dintr-un plastic ieftin, astfel la inceput vei avea impresia ca tii in mana un telefon "made in china" (nu radeti)

 

- splash proof. da sigur, acest telefon e departe de "etans". pe langa faptul ca mufa pentru conectarea usb/casti/incarcator e la libera vedere (aka acces usor pentru stropi de apa); daca aprindei display-ul si va uitati la mufa veti vedea o bresa  prin care apa poate sa se infiltreze.

 

- calitate "eco". adica nu veti gasi aceasi calitate ca la restul telefoanelor SE. de exemplu, ce am observat la acesta e ca tastatura tinde sa fie mai bombata (adica are un mic gol de aer) intr-o parte. nu e un lucru care se observa usor, sau care sa te incomodeze, dar tinand cont ca e un SE (ca posesor a multor alte modele de SE) nu pot sa nu raman putin dezamagit.

- demontare dificila a carcasei. am avut putin de harta cu demontarea carcasei cand am dorit sa pun bateria. din nefericire are un sistem de prindere tampit dificil, deoarece acesta nu e clasic (slide) e gen capac de pe cutia de icre. astfel trebuie sa tragi de el cu destul forta. nu ar fi o chestie atat de mare daca capacul ar fi facut din ceva material mai dur. ai impresia ca daca tragi prea tare il rupi. (iar ceva imi zice ca asta nu e doar impresie). sa vedeti ca bucuros am fost dupa ce am reusit sa montez bateria si sa pun capacul la loc...numai ca apoi sa realizez ca am uitat sa inserez cardul de memorie. :| ok, ce-i drept, in mod normal operatia asta se intampla o singura data la destula vreme. desi era mult mai usor ca slotul pt card sa aiba iesire in afara carcasei. dar na...telefon "eco".

- no office. din pacate nu are pachetul office. in schimb puteti citi fisiere .txt. YAY !!!

- fara aplicatii suplimentare. in afara de aplicatiile care vin preinstalate, cu greu ve-ti gasi pe net altele. asta daca sunteti obsedati sa aveti 1 milion de programe care nu fac nimic decat va mananca timpul. daca nu va plac, atunci acest telefon vine cu suficiente app. care sa va distreze suficient timp.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Nokia 2220 slide graphite


rating 3,25 din 5

9 review-uri
55% dintre utilizatori recomanda

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

LG GT400


rating 4 din 5

11 review-uri
81% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3