Sony Ericsson W100

Sony Ericsson W100


  rating 2,5 din 5
punctaj obtinut
din 18 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Bogdan despre Sony Ericsson W100


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Pot spune ca am o oarecare experienta in ceea ce priveste terminalele mobile, fapt dat de multitudinea modelelor detinute, 98% Sony Ericsson. Am ramas la SE doar pentru ca fiecare model detinut reusea sa ma impresioneze la un moment dat, sau isi facea simtita prezenta atunci cand aveam nevoie. Totul pana la acest model! Execrabil. Acesta este cuvantul ce il defineste. Arata bine, lucios, iti atrage privirea. Ecranul e mare, calitatea imaginii buna. Slide-ul functioneaza usor, nu are joc. Constructia e buna, e bine inchegat. Stop. Aici se opresc laudele. Bateria tine f. putin. Pt un acumulator de 1000mAh...in jur de 2 zile. Tot atat aveau si k810-ul si w810-ul si multe altele. Dar rezistau dublu.

     Se misca ingrozitor de incet. Mesageria e sub orice critica. Totul merge in reluare. Functia din mesagerie - tip conversatie - regasita pe C902 (seamana cu cea de pe iPhone-uri) este implementata si in acest model. Dar e ca si cum ai vrea sa faci editare video pe un Pentium II.

     Walkman...mda. O rusine pentru numele acesta. Castile de la bun inceput sunt defecte. Cel putin asa cred. Atat de proasta e calitatea, parca am pus vechiul radio al bunicii intr-un butoi. Si din NOU...atat de GREU se misca. Am pus un card de DOAR 2GB (producatorul spune ca suporta 16GB - si crede ca mai reusesti sa folosesti telefonul dupa?? ) pe care se aflau cam 300 melodii. Dadeam skip de la o melodie la alta si dura cam 3-4 secunde pana o schimba.

     Pe site-urile de profil se zice ca are flashlight (sau torchlight). ERONAT. Nu are, nu exista nici functia software si mai ales... cea hardware. Nu are nici un led, nimic.

     Camera...execrabil. Fotografii in ceata, lipsite de contrast.

     Semnalul e bun, chiar foarte bun. Calitatea sunetului in convorbiri, buna. Microfonul capteaza foarte bine chiar si soaptele. Speaker-ul... e ok, calitate buna a sunetului si un volum decent.

 

   Concluzie...e primul telefon cumparat fara un test in prealabil. E cea mai mare teapa pe care am luat-o in acest sens. Multi ar spune "la pretul asta...". Dar nu e asa. Poate la Orange e pretul asta. La liber e destul de scump. Si am pretentii la SE ca fac terminale bune. Si mai ales ca poarta sigla Walkman. Pacat...raman cu un gust amar si cu ideea ca am fidelizat un abonament pe 2 ani pt asa ceva.

    Sfatul meu.. BUY AN ELM. Ca tot e la Best Deal si diferenta de bani e cam de 100 lei.


CONTRA

E totul scris mai sus........

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

ZTE S302


rating 3,78 din 5

36 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson Xperia Arc


rating 4,18 din 5

11 review-uri
90% dintre utilizatori recomanda

Samsung Omnia 7


rating 4 din 5

6 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3