Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc


  rating 4,18 din 5
punctaj obtinut
din 11 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Andrei despre Sony Ericsson Xperia Arc


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Eu am un XPERIA ARC S, este primul meu smartphone si am fost incantat (si sunt inca) atunci cand l-am achizionat in decembrie. Designul mi se pare mult mai atragator decat concurentul direct (la aceea data) Samsung Galaxy S2. Se misca foarte bine, netul merge foarte bine (pe abonament atunci cand esti pe retea 3G, nu am incercat sa ma conectez pe bluetooth), bateria ma tine max. 2 zile. Nu s-a blocat niciodata, cu toate ca are momente rare cand trebuie sa astepti 2-3 secunde pentru a procesa o comanda (acest lucru se intampla atunci cand timpul de apasare intre doua comenzi este mai scurt, deci ca orice smartphone, banuiesc, trebuie sa apasati, sa-l lasati sa proceseze, sa execute si apoi sa-i dati urmatoarea comanda). Camera foto / video este foarte buna si face poze foarte clare. Am instalat destul de multe apricatii din Android Market (Google Play, asa cum s-au redenumit acum) si toate merg fara probleme. Imi pot urmari copilul la gradinita fara probleme. Adresa de yahoo merge foarte bine, cea de google se incarca putin cam greu.


CONTRA

Lipsuri: marea lipsa este frontview camera. Din punctul meu de vedere este o mare lipsa pentru acest model. Altele: unele aplicatii care vin preinstalate pe telefon m-au dezamagit: calendarul, contorul pentru traficul de date, Timescape, antivirusul (care este decat o varianta de cateva zile), Office suite (varianta demo)... Un alt lucru dezamagitor pentru o companie ca Sony Ericsson, care are implementate sisteme de imbunatatire continua a calitatii, este carcasa telefonului. Foarte bine finisata, nimic de zis, dar atunci cand tii telefonul in mana si il butonezi, capacul acumulatorului scartaie, ceea ce iti senzatia ca va cadea de la locul lui (nu este cazul, deoarece am scapat telefonul o data din mana si nu a patit nimic) si ca este un telefon fragil. Deoarece carcasa este lucioasa, tot timpul se vad urmele pe ea. Face intr-adevar poze panoramice, dar pana reusesti sa faci una, te umpli de nervi.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

hitthestrip pe 01.08.2013 23:30

Si eu am un XPERIA ARC S, si sunt de acord cu aproate tot ce ai mentionat mai sus, mai putin cu scartaitul capacului. Mie nu imi scartaie deloc. L-am scapat de mai multe ori, deci a avut parte si de lovituri mai ample, dar a rezistat fara probleme (mai putin carcasa, deoarece e din plastic, are cateva deformari).



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3