Windows Phone 8X by HTC

Windows Phone 8X by HTC


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 113 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

review Orange Smartphone Tester - topic functionalitati
smartphone tester Bularda despre Windows Phone 8X by HTC


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

In aceasta seara voi vorbi despre camera smartphone-ului HTC 8X .Din specificatiile furnizate de Orange.ro vedem ca HTC 8X detine o camera de 8 mp ce poate capta imagini foto cu o rezolutie maxima de 3264 x 2448p ; poate inregistra in format video cu o rezolutie maxima de 1920*1080 cu 30 fps.Pentru spatiile mai intunecate HTC 8x este echipat cu un flash de tip led si o camera frontala (2.1mp cu inregistrare FullHD)?ideala pentru apeluri video?si alte softuri de comunicatie ce ?necesita camera frontala.Apreciez faptul ca telefonul detine un buton dedicat camerei.

Softul folosit pentru camera este simplu , cu putine reglaje pe care as putea sa le fac ca utilizator.Merita amintit ca se pot crea efecte de culoare(gri,negativ,sepia,solarizare);se poate alege rezolutia fotografiei (vga,2mp,3mp,4mp,5mp,6mp,7mp);se poate seta balanta de alb,expunerea,contrastul,saturatia,claritatea,detectia fetei(facedetection).Si in modul video se pot face majoritatea acestor setari.

Daca tot am vorbit despre peartile tehnice ale aplicatiei vom trece la o scurta comparatie facuta de mine.AM ales alte?3 telefone considerate OK din punct de vedere al camerei foto.Acestea doua sunt Sony Ericsson Xperia? Neo (8mp)?, LG Optimus Black (5mp) si Sony Ericsson Xperia X2 (8.1 mp).

Dintre toate acestea ,dupa comparatii ale imaginilor pe desktop am ales :

HTC 8X castiga detasat la majoritatea testelor facute de mine (fidelitatea culorii fata de original,claritate la zoom , focus ,efecte de culoare , claritate de aproape , zoom in poza pe dektop).Toate acestea amintite de mine sunt castigate dar numai in lumina naturala.Clasamentul facut de mine fiind HTC 8X ,Xperia X2, Xperia Neo Sony ( AKA Kyno) si in final LG P970.


CONTRA

Nu exista lucruri de spus impotriva acestui HTX-8X.Din punct de vedere al camerei foto sunt sigur ca pe viitor vor aparea update -uri ce vor imbunatati calitatea imaginii in spatii inchise, cu lumina artificiala sau in locuri intunecate.Mai cred, de altfel ca pozitionarea camerei este putin gresita deoarece de multe ori cand incercam sa pozez , am acoperit dispozitivul cu mana (din greseala).Folosirea flash-ului poate lumina degetul din apropiere si astfel imaginea sa fie compromisa.?

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

diabolick_superior pe 11.12.2012 22:31

mmuntean ,eu zic cea cea mai buna imagine e ceea ce reda culorile exact cu originalele.Rezolutia nu e importanta decat pe un desktop,pe un monitor fullhd de ultima generatie.Rezolutia o poti modifica foarte usor dar nu si calitatea imaginii.Tu ce crezi ,? HTC ONE face poze mai bune decat HTC 8X?Sunt curios!

diabolick_superior pe 05.12.2012 22:54


din pacate nu am avut un iphone 4 sau un galaxy s3 sa pot testa ; oricum cred ca e posibil mai ales datorita faptului ca pozele facute cu iphone se vad bine doar pe dispayul lui , iar cand le deschizi pe un desktop iti dai seama ca nu prea ai la ce sa faci zoom.EU unul nu sunt iubitor de iphone.

mmuntean pe 04.12.2012 12:22

Poti aadauga la clasament ca si telefon pe care l-a depasit: iphone 4,Galaxy SII. Din punctul meu de vedere face poze mai bune, culorile parca sunt mai vii si decat la iphone 4S si 5, nu se apropie de lumia 920 dar nici departe nu e



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Windows Phone 8S by HTC


rating 4,27 din 5

11 review-uri
81% dintre utilizatori recomanda

HTC One negru


rating 4,3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru HTC One negru

HTC Desire C


rating 4 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3