×

Companii

EURO 2024 umple avioanele catre Germania, unde sunt asteptati cel putin 30.000 de suporteri romani....

EURO 2024 umple avioanele catre Germania, unde sunt asteptati cel putin 30.000 de suporteri romani. Meciurile nationalei au dus la o crestere cu 50% a cererii pentru biletele de avion, iar locurile de cazare au fost epuizate

18.05.2024, 00:07 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Primele rezervari de bilete de avion ale suporterilor romani in perioada EURO pentru orasele in care va evolua Romania au fost facute inca din 2 decembrie, cand a avut loc tragerea la sorti ¬ Organizatia Germana de Turism spune pentru ZF ca in orasele care gazduiesc meciuri cazarile sunt deja epuizate ¬ FRF: "Este posibil sa apara romani si in publicul general la meciurile tricolorilor" ¬ Germania este una dintre tarile europene cu cele mai mari comunitati de romani. Suporterii romani numara zilele pana la inceperea Campionatului European de Fotbal, care in aceasta editie va fi jucat in mai multe orase din Germania. Campionatul se va desfasura in perioada 14 iunie - 14 iulie si va avea loc in zece orase din Germania. Nationala Romaniei, care s-a calificat la EURO dupa opt ani, va juca trei meciuri, impotriva Ucrainei, Belgiei si Slovaciei, in 17 iunie, 22 iunie si 26 iunie. Bucuria calificarii la EURO a Romaniei s-a tradus aproape instant in rezervarea biletelor de avion, chiar daca inca nu erau puse in vanzare biletele pentru meciuri. Nationala va juca in Munchen, Koln si Frankfurt, orase catre care exista zboruri din Bucuresti si Cluj, in special. Dupa calificarea Romaniei din noiembrie anul trecut a avut loc tragerea la sorti in care au fost stabiliti adversarii nationalei si orasele in care vor avea loc meciurile, in 2 decembrie. In aceeasi zi au aparut si primele rezervari ale biletelor de avion pentru al doilea meci jucat de Romania, potrivit datelor agentiei de turism Vola.ro. Pentru celelalte meciuri au fost rezervate bilete in zilele urmatoare tragerii la sorti.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare