×

Accesează
contul existent

Telefoane

Imagini in premiera: OnePlus 13 surprins langa Oppo Find X8

Imagini in premiera: OnePlus 13 surprins langa Oppo Find X8

18.10.2024, 11:21 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

OnePlus 13 se pregateste de lansare si asteptarile sunt mari pentru acest nou flagship al companiei, mai ales ca se pare ca a primit o tehnologie noua de incarcare magnetica, asemanatoare cu ce foloseste Apple pentru dispozitivele lor.

Totusi, nu incarcatorul este cea mai importanta noutate in ceea ce-l priveste pe OnePlus 13, ci ecranul sau. Acesta vine cu o tehnologie noua de control localizat al ratei de reimprospatare.

Cum functioneaza

Este vorba despre o inovatie ce permite telefonului sa ajusteze dinamic refresh rate-ul in diferite zone ale ecranului pentru a optimiza atat eficienta energetica, cat si performanta smartphone-ului.

Compania a vorbit despre noua tehnologie pe platforma chineza de socializare Weibo si au fost detaliate cateva dintre caracteristicile noului display.


Alleged first #OnePlus13 picture currently spreading over Chinese social media... pic.twitter.com/bBeNkVDrU5

- Steve H.McFly (@OnLeaks) October 17, 2024


Acest control localizat al ratei de reimprospatare inseamna ca anumite parti ale ecranului pot functiona la rate mai mari atunci cand sunt necesare, in timp ce alte parti, unde continutul este static, vor functiona la rate mai mici.

In momentul in care utilizatorul se joaca sau cauta ceva pe Internet, zonele cu miscare intensa ar avea un refresh rate mai ridicat.

Zonele cu imagini statice ar functiona la o rata de reimprospatare mai mica, astfel ca durata de viata a bateriei nu se va reduce semnificativ.

Primele imagini cu noul telefon

In afara de aceasta noua tehnologie, dispozitivul va avea un nou design pentru camera. Insula camerei, acum detasata de rama telefonului, capata o forma circulara distinctiva.

Logo-ul Hasselblad a fost mutat in afara insulei camerei si plasat deasupra unei benzi metalice decorative.

Sistemul de camere

Camera principala este de 50 de megapixeli si foloseste senzorul Sony Lytia LYT-808. Camera ultrawide utilizeaza un alt senzor: Samsung ISOCELL JN1.

thumbsSursa foto: Steve H.McFly | X

Pentru cei care vor sa faca fotografii de la distanta, exista o camera telefoto periscop cu zoom 3x si senzor Sony Lytia LYT-600.

Autonomia bateriei

Zvonurile spun ca OnePlus 13 va avea o baterie de 6.000mAh, combinata cu optimizari software si hardware. Noul model vine si cu certificare IP69, adica cel mai inalt grad de protectie impotriva apei si a prafului.

In ceea ce priveste performanta, telefonul va avea Snapdragon 8 Elite, cel mai recent si puternic chipset de la Qualcomm.

Articolul Imagini in premiera: OnePlus 13 surprins langa Oppo Find X8 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare