×

Accesorii

Motorola dezvaluie "Moto tag", propria solutie de tracking

Motorola dezvaluie "Moto tag", propria solutie de tracking

27.06.2024, 17:42 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Motorola dezvalui "Moto tag", dispozitivul Bluetooth conceput pentru a urmari obiectele de valoare ale utilizatorilor oriunde in lume.

Motorola dezvaluie "Moto tag", care utilizeaza puterea retelei Google Find My Device si tehnologia UWB pentru a le oferi utilizatorilor o noua solutie de urmarire integrata perfect in ecosistemul dispozitivelor Motorola.

De la chei si portofele pana la bagaje, moto tag le permite utilizatorilor sa afle locatia obiectelor de care este atasat pentru a le oferi mai multa liniste sufleteasca. Impreuna cu un smartphone Android compatibil cu Ultra Wideband, cum ar fi Motorola Edge 50 ultra, Moto tag ofera si o precizie imbunatatita in urmarirea locatiei.

Moto tag include si un buton multifunctional dedicat. Printr-o simpla apasare, utilizatorul isi poate face telefonul sa sune pentru a-l gasi usor atunci cand este pierdut. O alta functionalitate utila este capacitatea de a utiliza trackerul pentru a captura fotografii pe un telefon Motorola, se arata pe blogul companiei.

Motorola dezvaluie "Moto tag"

Confidentialitatea este o prioritate pentru Moto tag. De aceea, dispozitivul functioneaza cu reteaua Find My Device, care este sigura si proiectata pentru confidentialitate. Datele de localizare ale utilizatorului sunt criptate de la un capat la altul, ceea ce inseamna ca doar proprietarul trackerului sau cei cu care acesta l-a impartasit in aplicatia Find My Device pot vizualiza locatia.

Beneficiind de expertiza Google in materie de confidentialitate si securitate, Moto tag este compatibil cu alertele automate privind urmarirea de catre trackere necunoscute, atat pe Android, cat si pe iOS, pentru a ajuta utilizatorii sa se protejeze impotriva urmaririi nedorite. Utilizatorii au si optiunea de a efectua o scanare manuala oricand pentru a verifica daca exista dispozitive nedorite care ii urmaresc, spune producatorul.

"Find My Device este o experienta cu adevarat unica pentru utilizatorii Android, datorita ecosistemului nostru deschis care ofera libertate de alegere si o retea colaborativa de peste un miliard de dispozitive pentru a va ajuta sa gasiti obiectele si dispozitivele pierdute oriunde s-ar afla. Suntem mandri sa lucram cu parteneri pentru a face gasirea bunurilor dumneavoastra simpla si fara cusur pe Android", a declarat Erik Kay, Vice President of Engineering la Google.

Forma trackerului Moto tag a fost proiectata special pentru a se potrivi perfect cu majoritatea accesoriilor de la terti deja existente pe piata, permitandu-le utilizatorilor sa o ataseze cu usurinta la toate obiectele lor de valoare. In plus, design-ul robust IP67 asigura durabilitate impotriva prafului, a murdariei si a imersiei in apa proaspata pana la 1 metru timp de pana la 30 de minute.

Iar bateria CR2032 a Moto tag este proiectata sa dureze un an intreg cu o singura incarcare si este usor de inlocuit, facand din acest dispozitiv o solutie de urmarire fiabila.

Articolul Motorola dezvaluie "Moto tag", propria solutie de tracking apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare